till salu bungalow kastraki strand asini tolo

Ett litet paradis: bungalow 1 km från Kastraki strand i Ancient Asini, Tolo

Beskrivning

Fastigheten såldes första kvartalet 2023

Till salu en liten bungalow endast 1 km från Kastraki stranden i Ancient Asini, Tolo. Om du vill ha ett ställe för att koppla av är huset och Kastrakistranden den perfekta platsen för dig. Kastraki strand är en liten strand med stenar och sand, botten är sandig och vattnet är kristallklart. Du behöver inte heller ta med dig din egen matsäck till stranden: välsmakande grekiska rätter serveras på tavernan vid stranden.

Ditt eget paradis endast 1,7 km från det turistiga och livliga Tolo. “…wanting change is step one, but step two is taking it.”― Isaac Marion

Objekt ID: JSA596, Asini, Tolo, Argolis

En liten bungalow på 68 m2 som består av ett vardagsrum (med öppen spis), kök, två sovrum (ett av dem med egen balkong) och ett badrum med dusch. De två stora terrasserna är kaklade och erbjuder dig en skön avkoppling i skuggan under de varmaste perioderna.

Huset har luftkonditionering, centralvärme och tvåglas aluminiumfönster. Trädgården är på 630 m2 med mogna träd, har parkering för tre bilar samt utrymme för en liten pool och BBQ area. Huset är granne med 2 andra exakt lika husen. Fastigheten ligger bara en kort promenad från Kastrakistranden och 1,7 km från byn Tolo där du hittar en mängd tavernor och butiker.

Övriga fakta du borde veta om

  • Byggår: 2008
  • Energicertifikat: uppdateras inom kort
  • Boyta: 68 m2. 2 sovrum, 1 badrum, 1 kök, 1 vardagsrum
  • Tomt: 630 m2
  • Avstånd till närmaste by: Tolo, 1,7 km
  • Närmaste taverna och livsmedelsbutik: ca 650 meter
  • Närmaste strand: Kastraki 1 km
  • Avstånd till Nafplio: 9,3 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Asini/Tolo, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av t ex segling. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterbostad. Du kan även nå Nafplio via Kalamata flygplats (ca 1,5 timme) eller via hamnen i Patras (ca 2 timmar).

Det historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi. Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många badbyar och småstäder: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.