till salu fristaende hus slutforande stor tomt epidavros nafplio peloponnesos JSH536

För slutförande: fristående hus med en stor tomt i närheten till Epidavros och Nafplio

Beskrivning

Fastigheten såldes december 2023

Till salu, i närheten av Epidavros och Nafplio: ett fristående hus för slutförande beläget på en stor tomt. Huset ligger bara några kilometer från byn Ligourio som under sommarmånaderna är en favoritmötesplats för de som besöker Asklepions fristad, den antika teatern och Epidaurus-festivalen. Huset är omringat av en charmig olivlund och ligger i en liten sluttning med panoramautsikt över hela området. Här finns gott om plats för pool, BBQ area och parkeringsplats.

Objekt ID: JSH536, Houtaleika/Ligourio, Argolis

Huset är i två plan och består av en bottenvåning (49,36 m2) med separat ingång och en intern trappa till första våningen med en yta på 118,66 m2. Här inplanerades: tre sovrum, vardagsrum med öppen planlösning, kök och två badrum samt en generös veranda på 15 m2. För att slutföra huset behöver du 50-100 000 euro och är beroende på vilken kvalité på slutfinishen du väljer.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 90000 €
  • Byggår: 2005
  • Boyta: 167 m2
  • Tomt: 4421 m2
  • Närmaste taverna och livsmedelsbutik:  ca 3 km
  • Närmaste strand:  ca 15 km
  • Avstånd till Nafplio: ca 20 km
  • Flygplats Aten: ca 180 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Ligourio, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av t ex segling. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterbostad. Du kan även nå Nafplio via Kalamata flygplats (ca 1,5 timme) eller via hamnen i Patras (ca 2 timmar).

Det historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi. Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många bad- och småbyar: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.