havsnara-byggnadsklara-tomter-utsikt-medelhavet-stoupa

Havsnära, byggnadsklara tomter med magnifik utsikt över Medelhavet i närheten till Stoupa

Beskrivning

Havsnära, byggnadsklara tomter med magnifik utsikt över Medelhavet i närheten till Stoupa: ett tillfälle för dig som vill bygga tillsammans med din bästa vän eller satsa på uthyrningsverksamhet. I priset ingår godkända bygglov till sista december 2024 för ett hus på varsin tomt. Färdiga ritningar finns och ingår i köpet. Helt unikt lokalisering och förtrollande vacker ljusspel! Området kallas för Prosiliaka (”Προσηλιακα”) som kan översättas som ”in front of the sun”, mot solen.

“Sometimes the one thing you need for growth is the one thing you are afraid to do.”― Shannon L. Alder

Objekt ID: EKJ1836, Neochori, Stoupa, Mani

Tomterna gränsar till en grotta och det finns ingen risk för att någon ska bygga ett hus som kan förstora den magnifika utsikten. Bygglovet och ritningar för husen (varje är på 150 m2) ingår i köpet och skickas på begäran. I nuläget har schaktarbeten utförts för väg till tomten samt där husen ska placeras.

En cementerad väg har anlagts fram till tomten. I de angivna priserna ingår också slutförande av en bekväm bilväg till tomterna. El och vatten finns i närheten så du behöver inte räkna med stora omkostnader för att dra el-och vattenledningar.

  • Tomt nummer ett = 1077 m2
  • Tomt nummer två = 1242 m2

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 60000 € för en tomt, rabatterat pris för båda
  • Närmaste strand: Stoupa ca 4 km, Pantazi ca 7 km
  • Närmaste tavernor och livsmedelsbutik: Stoupa ca 4 km
  • Kalamata: ca 47 km
  • Flygplats Kalamata: ca 57 km
  • Flygplats Aten: ca 312 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 55 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.