hus-semesterkomplex-havsutsikt-promenad-stranden

Hus i ett mindre semesterkomplex. Havsutsikt och promenadavstånd till stranden

Beskrivning

Fastigheten såldes sommaren 2023

Till salu ett trevligt hus med havsutsikt med promenadavstånd till stranden. Huset ligger i ett mindre semesterkomplex som befinner sig cirka 3 km från den välkomnande byn Epidaurus med lokala butiker och utmärkta restauranger, barer och kaféer. Detta område har alltid varit efterfrågat, och många välkända grekiska skådespelare, sångare och målare har sina hus här, på grund av närhet till den antika teatern i Epidavros.

“Everybody wants their own little place in the world. And maybe mine is here…”― Ranata Suzuki

Fastighets ID: JSAE266, Panagia, Epidavros, Nafplio, Argolis

Ett fristående hus som ligger i Gialasi i det antika Epidaurus på en hörntomt på 700 m2. Huset ligger inom gångavstånd till stranden (1 km) och är idealiskt beläget för att besöka närliggande attraktioner som Epidaurus antika teater och de berömda öarna Spetses, Poros och Hydra. Huset består av två våningar (varje våning på 41 m2).

 • bottenvåningen hittar du köket, vardagsrummet (öppen planlösning) samt ett gästtoalett. Från denna våningen har du direkt tillgång till terrassen samt tillgång till trädgården
 • En invändig marmortrappa leder till övervåningen. Här hittar du  ett badrum med dusch och två sovrum med utgång till balkongen.

Huset har A/C enheter och havsutsikt från båda våningar. På tomten finns plats för BBQ och sittgrupp, och/eller en mindre pool. Anlagd liten trädgård, olivträd och stor parkeringsplats.

Övriga fakta du borde veta om

 • Byggår: 2002
 • Energicertifikat: uppdateras inom kort
 • Hus: 82 m2. Två sovrum, två badrum, köket med matsal och vardagsrum
 • Tomt: 700 m2 med ett litet utomhusförråd
 • Närmaste taverna och livsmedelsbutik: ca 3 km
 • Närmaste strand:  promenadavstånd ca 1 km (Yialasi Beach)
 • Avstånd till Nafplio: ca 26 km
 • Flygplats Aten: ca 160 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Epidaurus, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Palea Epidaurus (Ancient Epidaurus) var en av huvudstäderna i Argolida och dess välstånd går tillbaka till antiken. Detta berodde på dess strategiska position, eftersom den är placerad bland Korinth, Pireus, Aegina, Trizina, Argos och Naufplion. Ett trevligt samhälle med många kaféer, tavernor och butiker. Den mest besökta turistattraktion är dock Epidaurus teater (med anor från 400-talet f.kr.) som har renoverats och är öppen för allmänheten. Platsen lockar besökare från hela världen och erbjuder möjligheten att njuta av unika upplevelser och event.

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av t ex segling. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårigheter att nå din semesterbostad.

Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många bad- och småbyar: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.