hus-slutfor-privat-lage-havsutsikt-stenhus-mani-peloponnesos-EKJEKJ1891

Drömmer du om ett hus med privat läge och havsutsikt? Slutför stenhus i Mani enligt dina behov

Beskrivning

Drömmer du om ett hus med privat läge och havsutsikt i Mani på Peloponnesos? Vi har ett stenhus som ligger i utkanten av en by och som kan slutföras enligt dina behov.  Stenen som huset byggdes av (granit) grävdes upp från tomten och det finns gott om sten som kan användas för att omgärda tomten. Spektakulära vyer från både grundvåning och övervåning!

Den högkvalitativa stenen som finns på tomten kan även säljas till lokala byggföretag. Tystnad och lugnet men endast 15 minuter till de livliga byarna vid kusten. Mycket fördelaktig investering och många möjligheter till justeringar enligt ditt eget tycke!

“Opportunities are like sunrises. If you wait too long, you miss them.” William Arthur Ward

Fastighets ID: EKJ1891, Nomitsi, Mani

På grund av personliga skäll kommer inte ägaren att kunna slutföra detta projektet och vi är glada att vi kan erbjuda denna investering till våra kunder. 360 grader utsikt över havet och Taygetos bergen. Perfekt lokalisering, i utkanten av byn Nomitsi.

Huset byggdes 2008 och ägaren monterade samma år tak, dörrar och fönsterluckor (av kvalitativ aluminium) för att skydda byggnaden från skador som kan uppstå i de vanliga skelettbyggnaderna. Vatten är redan indraget till huset och du kan välja om du vill satsa på solenergi eller om du vill koppla in el för en kostnad av cirka 2000 euros.

Huset är i två våningar och kan vara göras om till 2 oberoende lägenheter på 100 m2 variera.  Men det går även att bygga en intern trappa om du hellre vill satsa på ett stort hus. För att slutföra bygget behöver du räkna med cirka 120000-150000 euros, beroende på vad du vill göra och vilken kvalitét av material du kommer att välja. Vi kan rekommendera dig en byggare eller så kan du satsa på att slutföra jobbet på egen hand.

Takhöjd på övre våningen (ca 4,5 meter) tillåter dig att planera in ett entresolplan och på den stora terrassen (ca 35 m2) kan du planera in en vacker pergola.  Tomten är på 650 m2, har tillräckligt med plats för en pool och BBQ area. Fastigheten är klar till omedelbar försäljning. Du kommer aldrig att tröttna på de otroliga vyer över bergen och havet!

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 169000 €
 • Byggår: 2008
 • Hus: 230 m2 (utvändigt). Varje våning är på 100 m2 (invändigt)
 • Tomt: 650 m2 OBS! Behöver du större trädgård? Det finns möjlighet att köpa en granntomt på cirka 1500 m2.
 • Närmaste stränder: Stoupa (sandstrand) ca 12 km och Agios Nikolaos (stenstrand) ca 9 km fr. huset
 • Närmaste taverna: Nomitsi ca 1 km, flera i Agios Nikolaos ca 9 km, Stoupa ca 12 km
 • Närmaste supermarket: Agios Nikolaos ca 9 km, Stoupa ca 12 km
 • Flygplats Kalamata: ca 56 km
 • Flygplats Aten: ca 350 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Nomitsi, i närheten till Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

Pittoreska Nomitsi (eller Nomitsis eller Nomitzis) ligger ca 400 meter över havet och uppskattas för sin panoramautsikt över Kalamatabukten och fiskebyarna Agios Nikolaos och Agios Dimitrios. Nomitsi har också ett strategiskt läge: 57 km söder om Kalamata och 27 km norr om Areopolis. En traditionell grekisk by med stolt historia bakom sig och cirka 100 invånare av blandad nationalitet och 2 tavernor (öppna året runt) med välsmakande grekisk mat. Perfekt plats för dig som vill lämna den stressiga vardagen bakom dig…

De närmaste stränderna och byn är Agios Nikolaos som har en hel del tavernor och caféer öppna året runt där du även hittar: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.

Föredrar du mer sandiga stränder eller vill du hyra trampbåt så når du turistbyn Stoupa med två vackra stränder på endast 15 minuter. I denna by finns 4 matbutiker som är öppna året runt och flera tavernor samt bageri.