hyr pool havet agios nikolaos mani Peloponnesos

En charmig bungalow med en vacker pool endast 800 meter till havet och ca 1,2 km till Agios Nikolaos

Beskrivning

Hyr en bekväm och charmig bungalow med en vacker pool endast 800 meter till havet och ca 1,2 km till tavernor i den omtyckta Agios Nikolaos, Mani, Peloponnesos. Här kan du stanna 1, 3 eller 6 månader och njuta av en varm sommar, en blomstrande höst samt en uttrycksfull vinter: snabb internet ingår i hyran! Huset ligger i ett lugnt villaområde och erbjuder dig och dina vänner mycket avskildhet samt många vackra promenadstigar i närområdet. Många vackra minnen att spara för dig och dina vänner!

“You must collect moments. Those will be the true wealth of your soul.”― Liviu C. Tudose

Fastighet ID: MP2611, Villa Helene, Agios Dimitrios, Mani

Bungalowen består av 3 sovrum. Två av sovrummen har dubbelsäng och vetter mot en patio och poolområdet.  Den tredje har en bekväm dagbädd och en plats för skrivbord: ett bekvämt rum för dig som vill arbeta ostörd av resten av familjen eller ett separat rum för barn. Varje sovrum har en egen garderob, det blir inga problem med att hitta plats för dina kläder.

Ett avlångt vardagsrum med stora fönster och utgång till patio har plats för en soffa, ett matbord och en vedkamin. Köket är small och kompakt med plats för en tvättmaskin och stor kyl/frys. I huset finns ett bekvämt badrum med dusch.

Pris per månad, boknings- och betalningsvillkor

I priset ingår WiFi och vatten. Från juni till sista augusti är den kortaste vistelsen 1 månad. Från september till sista april är den kortaste vistelsen 3 månader. Vill du stanna kortare perioder, så lämnas offert på begäran.

 • 1 september till sista april: 750 €
 • 1 juni till sista augusti: 2200 €

Priset inkluderar inte städning, elförbrukning, vedförbrukning och poolskötsel: husföreståndare kommer att kontrollera elmätaren med dig vid incheckning och vid utcheckning. Du gör en kontantbetalning direkt till husföreståndaren. Städning en gång i månaden (ca 3 timmar) är obligatorisk och betalas direkt till städpersonalen. Du betalar kontant 50 euro per gång. Vill du ha städning mer ofta så avtalar du det direkt med husföreståndaren. Vill du ha ved till kaminen då behöver du beställa den minst 30 dagar innan ankomst. Poolen sköts av poolföretaget och kostar 45 euro per gång. Poolstädning är obligatorisk en gång i månaden och betalas kontant direkt till poolföretaget. Huset är uthyrd den större delen av 2024 och tillgänglig för bokningar från januari 2025.

Vid bokningen och via banköverföring betalar du en månadshyra i förskott och en månadshyra i form av en återbetalningsbar deposition (inga skador: deposition krediteras ditt bankkonto vid avresa). Hela beloppet återbetalas vid avbokning 60 dagar före ankomst. Därefter sker ingen återbetalning. Resterande månadshyror måste betalas via banköverföring den första dagen i månaden.

Nyttig information och länkar:

 • Husstorlek: 87 m2. 3 sovrum (2 på 12 m2, 1 på 14 m2), 1 vardagsrum, 1 kök, 1 badrum
 • Pool: 8×4 meter
 • Närmaste strand: 800 meter och fler 1,2 km
 • Närmaste tavernor: ca 1,8 km
 • Närmaste livsmedelsbutik: Agios Nikolaos ca 2, 5 km
 • Energicertifikat: Z
 • Wi-Fi: Download 30.20 Mbps, Upload 3.33 Mbps
 • Parkering: vid huset, 1 bil
 • Kalamata flygplats: ca 61 km
 • Aten flygplats: 316 km
 • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Nedan vinterbilder från närliggande Villa Helene strand Voulimeneas.

Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioskuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Läs mer under länken här. Cirka 500 meter från byn Agios Dimitrios hittar du även Katafigio, spektakulär strand med horisontella stenplattor och stenar.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. Byns omtyckta strand heter Pantazi och är en lugn strand med både sten och sand.