hyr-mani-winter-positiv-energi-360-grader-utsikt

Fyll på med positiv energi och njut av en underbar 360 grader utsikt över havet och Taygetos

Beskrivning

Hyr boende över vinter i magiska Mani, fyll på med positiv energi och njut av en underbar 360 grader utsikt över havet och Taygetos. En fantastisk lokalisering, nära till vandringsleder, havet och de charmiga fiskebyarna med året runt öppna tavernor och butiker. Nedan vinterbilderna från närliggande stränder Voulimeneas och Pantazi.

“Looking at beauty in the world, is the first step of purifying the mind.”― Amit Ray

”Oneirikós kósmos””, Kotroni, Poliana, Agios Dimitrios, Mani, Messinia NK0124

”Oneirikós kósmos”(ονειρικός κόσμος) betyder ”drömvärld” och här kan du verkligen njuta av underbara vyer och de magiska, välkända solnedgångarna. Tre stenhus belägna i en lugn villaområde. Samtliga hus har bekväma verandor på övervåningen och altaner under tak på nedervåningen.

Goda nyheter för dig som vill ha med sig din fyrbenta vän! Husdjur är tillåtna men observera att det inte finns något högt staket i trädgården. Nedervåning består av en ett kök/vardagsrum med utgången till trädgården samt en toalett med plats för tvättmaskin. Via en bekväm trappa når du övervåning.

Övervåning består av två sovrum med stora garderober och utgång till verandan samt ett badrum med dusch och toalett. Alla hus värms upp med A/C eller elradiatorer som kommer att tillhandahållas av husägaren. Vattnet värmer med solpaneler och med el. Varje hus har en tvättmaskin men ingen diskmaskin. Poolen fungerar inte under vintermånaderna!

850 euro per månad samt betalningsvillkor

Husen kan hyras under perioden från första november till sista april. Den kortaste hyrestiden är 3 månader. Önskar du hyra för en kortare period eller under andra perioder, be om ett anpassat erbjudande. I priset ingår WiFi och vatten. I priset ingår inte städning, byte av sängkläder/handdukar eller el.

Husförvaltare kommer att kontrollera elmätaren med dig vid incheckning och utcheckning. Du betalar kontant för elförbrukningen direkt till husförvaltaren. Städning en gång i månaden kostar 50 euro, är obligatoriskt och betalas kontant direkt till städpersonalen.

Vid bokning och via banköverföring betalar du en månadshyra i förskott och en månadshyra i form av en återbetalningsbar deposition (inga skador: depositionen krediteras gästens bankkonto vid avresa). Hela beloppet återbetalas vid avbokning 60 dagar före ankomst. Efter det kommer ingen återbetalning att göras. Resterande månadshyror ska betalas kontant den första dagen i månaden direkt till husförvaltaren.

Nyttig information och länkar:

  • Husstorlek: 100 m2 (2 sovrum, 1 badroom, köket/vardagsrum, WC)
  • Parkering: vid huset
  • Wi-Fi:Download 30 Mbps, Upload 3,5 Mbps
  • Energicertifikat: uppdateras inom kort
  • Närmaste taverna: ca 1,6 km
  • Närmaste strand: ca 1,3 km Voulimeneass, ca 1,6 km Pantazi
  • Närmaste livsmedelsbutik: ca 2 km
  • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Läs mer under länken här.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.