hyr-hus-pool-nafplio-stora-familjer

Hyr ett nyrenoverat hus med pool i närheten till Nafplio: perfekt för stora familjer och sällskap

Beskrivning

Nyrenoverat och bekvämt hus med pool för stora familjer och sällskap i närheten till Nafplio. En semester att minnas! Här kan ni sova upp till 12 personer och om ni tröttnar på varandras sällskap så når ni Nafplion, staden som aldrig sover, på bara 10-15 minuter med bil. Ljusa, lagom stora sovrum, patio med BBQ yta och komfortabla solsängar och solparasoller.

Kvalitativa bäddsoffor och sängar: vi garanterar att här är det ingen som ska klaga på ryggont! Svenskt-, engelskt, danskt, tysktalande gästvänliga hyresvärdar som gärna delar med sig av egna bästa tips för att njuta av området.

Villan är på 136 kvm som är fördelade på två våningar. Ovanvåningen når man genom en trappa placerad utomhus på baksidan av huset. På varje våning finns en luftkonditionering som kan producera både kyla och värme.

Objekt ID: LMN2020, ”Paradiso”, Lefkakia/Nafplio

Huset har fyra uteplatser placerade på söder- och norrsida på respektive våning. Den största uteplatsen är placerad utanför köket på husets norra sida (mot trädgård och pool). På våningen ovanför finns en ”veranda” med sittmöbler. Detta är också på norra sidan och under tak. På framsidan, alltså i söderläge, finns på nedre plan ett cafébord och stolar som passar perfekt för morgonkaffet. På övre våningen finns en väl tilltagen balkong med utsikt över byn och kyrkan. Balkongen är till största delen under tak så värmen blir inte så påfrestande.

Förstavåning:

 • 2 sovrum (1 med dubbelsäng 2×90 cm + 1 med 160 cm säng)
 • ett vardagsrum med bäddsoffa för 2
 • ett kök
 • ett badrum

Övervåning:

 • 2 sovrum (1 med 160 cm säng+ 1 med 140 cm säng)
 • ett vardagsrum med bäddsoffa för 2
 • ett badrum (med badkar och tvättmaskin)

Priser i euro och per vecka + betalningsvillkor

Huset hyrs per vecka och vid bokning ska 30% av hyran (anmälningsavgift) betalas omgående via bankavgift. Denna del av betalningen återbetalas i sin helhet om gästen avbokar inom 60 dagar. Därefter sker ingen återbetalning av anmälningsavgiften. Resterande 70% ska betalas senast 30 dagar innan ankomst till huset. Om så inte sker har husets ägare rätt att hyra ut till annan gäst utan att återbetala anmälningsavgiften. Sker bokningen av huset mindre än 30 dagar innan ankomstdagen ska hela hyran betalas omgående. Incheckning kl. 16.00, utcheckning klockan 10.00 eller enligt överenskommelse.

 • 1822 € per vecka. NOTERA: uthyrt 2023 från: 6/07 till 20 augusti 
 • Kortare eller längre vistelse än en vecka? Kontakta oss för offert

I hyran ingår alla löpande kostnader för huset såsom el, vatten, skatter och försäkring samt underhåll av pool. Använder ni AC så tillkommer 50 € per vecka. Avgift för slutstädning tillkommer med 100 € som ska betalas i samband med att slutgiltiga hyran betalas. Om man önskar extra städning under sin vistelse så kan man köpa till detta. Det kostar, precis som slutstädningen, 100 €. Då ingår städning samt byte av lakan och handdukar.

Vinteruthyrningar från 15 oktober till 31 mars

Från mitten av oktober hyrs ut endast förstavåning, utan pool. 2 rovrum, 1 bäddsoffa i allrummet. 125€ per natt och 60€ i slutstäd. Gäller fram till siste mars sen är det hela huset igen.

Nyttig information och länkar:

 • Energicertifikat: H
 • Pool storlek: 8 x 4 meter+ 150 cm djup
 • Närmaste taverna: ca 200 meter
 • Närmaste livsmedelsbutik: ca 200 meter
 • Närmaste strand och fler tavernor: Plaka och Tolo båda ca 5 km
 • Nafplio: ca 4.5 km
 • Flygplats Aten: ca 170 km
 • Vill du veta mer om din hyresvärd? Läs “Att hitta ett drömhus i Grekland
 • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Lefkakia, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Lefkania byn ligger  ca 5 km från Nafplio som har drygt 15 000 invånare. I Nafplion kan du njuta av historiska vandringar eller segling på dagen och nattliv på kvällen. Staden ligger högt på önskelistan och är även en favorit för grekerna själva som gärna åker dit över helgerna. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterboende. Det historiska och natursköna Nafplio och Argolis har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi.

Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många badbyar och småorter: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.