lattillganglig-byggbar-tomt-utsikt-neochori-stoupa EKJ1947

Lättillgänglig byggbar tomt med fri utsikt i Neochori cirka 4 km från Stoupa

Beskrivning

Till salu en lättillgänglig byggbar tomt med fri utsikt över havet belägen cirka 4 km från Stoupa i den omtyckta byn Neochori. Tomten är klar för omedelbar försäljning och ligger innanför 800-meters zonen från byn Neochori. En lätt kuperad tomt, en möjlighet att bygga ett familjehus med en underbar havsutsikt!

“Don’t wait for being completely ready for the plans and ideas you may have in mind. Take action now and along the way you will learn and become ready.”― Farshad Asl

Fastighets ID: EKJ1947, Neochori, Messinia Mani

Tomten har en bra form och befinner sig nära till vatten- och elanslutning. Tomten ligger cirka 50 meter från vägen och i ett villaområde med några få grannar i närheten. På tomten finns en hel del sten som kan användas till ditt byggprojekt.

Vi kan så klart hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för byggprojektet. Nedan bilder från några byggprojekt.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 85000 €
  • Tomt: 1603 m2. Här  får man bygga 200 m2 med maxhöjd 7,5 meter plus  1,5 meter tak
  • Olivlunden: cirka 20 (mindre) olivträd
  • Närmaste strand: Stoupa ca 4 km och Agios Nikolaos, Pantazi cirka 5 km
  • Närmaste tavernor: ca 1 km i Neochori, flera i Stoupa eller Agios Nikolaos
  • Närmaste supermarket: ca 1 km i Neochori och ca 4 km ”Kritikos” i Stoupa
  • Kalamata flygplats: ca 57 km
  • Aten flygplats: ca 310 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Neochori, Stoupa, Mani, Peloponnesos, Grekland

Byn Neochori är en charmig grekisk by med många äldre hus som omvandlats till fantastiska och moderna boenden. I byn finns 2 tavernor, 2 bagerier och en mindre livsmedelsbutik. Byn är känd för sin vackra havsutsikt och har många internationella invånare.

Stoupa är den närmaste byn med flera tavernor, 2 stora supermarkets, apotek, läkare med mera. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland.

Byn Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.