till salu moderna bungalow pool havsutsikt 800 meter strander

Två moderna bungalows med pool, välplanerade trädgårdar, havsutsikt, 800 meter till stränder

Beskrivning

Fastigheten såldes våren 2022

Till salu två moderna och eleganta bungalows med pool, mycket välplanerade trädgårdar, havsutsikt och endast 800 meter till omtyckta stränder i Agios Dimitrios. Fastigheterna med de båda bungalows ligger mellan Kotroni och Agios Dimitrios vid en lättillgänglig väg, och i ett populärt område med många internationella grannar. Tomterna är omgärdade, vetter mot söder och det finns absolut ingen risk att någon kan bygga framför husen och förstöra den magnifika utsikten. Tack vare den smarta planlösningen är båda husen och trädgårdarna helt utan insyn från de omgivande grannhusen.

“Whatever you are waiting for won’t come to you; you have to go for it.”― Israelmore Ayivor

Objekt ID: EKJ1862, Agios Dimitrios, Mani

Perfekt investering där familjen och gäster bor bekvämt samt där det även finns möjlighet för en extra inkomst. Här kommer du inte att sakna hyresgäster: området är populärt bland turisterna, närheten till stränder efterfrågas och boendets kvalité är i toppklass! Den smarta planeringen gör att varje bungalow har tillgång till en egen privat trädgård och båda husen nås via separata tillgångar från en lättillgänglig cementerat väg. Det finns dock möjlighet att på ett enkelt sätt förena båda trädgårdarna i ett.

Huvudhuset: 87,23 m2, 32 m2 pool, 419 m2 tomt och en magnifik trädgård

Bungalowen består av 3 sovrum (varifrån ett används just nu som ett kontor/omklädningsrum). Två av sovrummen vetter mot en vackert inrett patio och poolområdet.  Ett avlångt vardagsrum med stora fönster och utgång till patio har plats för en soffa, ett matbord och en vedkamin. Ett mindre kök med plats för en tvättmaskin och stor kyl/frys samt ett bekvämt badrum med dusch. Huset är väl omhändertaget och målades om under 2020.

En av de vackraste poolområdena i Mani! Växter, skulpturer, utedusch, sittplatser i solen och skuggan: en dröm för stressade själar! I trädgården finns även plats för några oliv- och citronträd samt grönsaksodling. Vatten värms med hjälp av solceller,  sovrummen har A/C enheter och hela huset är förberett för centralvärme. I trädgården finns även en vattentank på 5000 liter och ett mindre uthus för förvaring av trädgårdsredskap. Parkeringsplats för 1 bil.

Gästhuset: 114,57 m2, 496 m2 tomt och en lätthanterad trädgård med ett inbjudande uterum

Bungalowen med intressant husdesign. De stora och höga glasskjutdörrarna får naturens årstidsväxlingar att flytta in och bli till en naturlig del av ditt hus. Huset består av ett sovrum (utgång till patio) med ett omklädningsrum/walk in closet samt ett generöst badrum med plats för både dusch och badkar.

Stilrent, modernt kök med köksö och fina keramikdetaljer. Måttbeställd spisfläkt, inbyggd tvättmaskin samt diskmaskin. Rymlig hall med inbyggda garderober med två sidoljus som skapar ett behaglig och naturlig ljussken. Stort vardagsrum med utgång till patio. Här kan du lätt anordna ett mindre sovrum om du skulle önska det.

Trädgården är liten men smart designad: här finns plats för ett inbjudande uterum, kryddväxter, citronträd och så klart några olivträd! Vatten värms med hjälp av solceller och hela huset är förberett för centralvärme. På tomten hittar du en vattentank på 2000 liter samt en bekväm parkeringsplats för 2 bilar.

Övriga fakta du borde veta om

 • Byggår: 2008 (huvudhuset med pool) och 2019 (gästhuset)
 • Energicertifikat: H (huvudhuset med pool) och gästhuset uppdateras inom kort
 • Boyta: 87,23 m2 huvudhuset och 114,57 m2 gästhuset. 4 sovrum, 2 badrum, 2 kök, 2 vardagsrum
 • Poolstorlek: 8m x 4m
 • Tomt: 419 m2 huvudhuset och 496 m2 gästhuset
 • Parkeringsplats: finns för båda husen
 • Närmaste strand: 800 meter
 • Närmaste taverna:  ca 1,8 km
 • Närmaste livsmedelsbutik: ca 2,5 km
 • Flygplats Kalamata: 60 km
 • Flygplats Aten: 316 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Våra egna tips för dig som vill bygga i Grekland
 • Frågor och svar angående tillstånd och kostnader

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Läs mer under länken här.

Även den närliggande fiskebyn Agios Nikolaos har en historia. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja. Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.