nybyggda lagenheter havsvy 700 stranden sommarbostad

Nybyggda lägenheter med havsvy och endast 700 meter till stranden: perfekt sommarbostad!

Beskrivning

NOTERA: Samtliga lägenheter är sålda eller under förhandlingar. Är intresserad av liknande projekt? Kontakta mig via mejl och ange i ämnesområde: ”NYBYGGDA LÄGENHETER I MANI”

Till salu fem nybyggda lägenheter med havsvy och endast 700 meter till stranden: perfekt sommarbostad i det vackra Mani och Peloponnesos! Varje lägenhet har egen uteplats där du kan bygga pool eller anlägga en mindre trädgård med skuggiga terrasser. Ett perfekt tillfälle för dig som bara vill chilla och relaxa på semestern. Fantastiska vyer och promenadavstånd till stranden: det kommer inte vara svårt att lägga din lägenhet på hyresmarknaden för kort- eller långtidsuthyrning.

Objekt ID: EKJ1835, Agios Dimitrios, Mani

Ett komplex med 3 hus och 2 lägenheter i varje hus. Alla 6 lägenheterna har egen trädgård och priserna nedan är för färdigställda lägenheter, redo att flytta in. En hög byggstandard med kvalitativt utförd byggjobb:  bra isolering, energieffektiva aluminiumramar, handgjorda kökssnickerier, väggmonterade toaletter, kvalitativa diskblandare, spis, ugn, egna solpaneler, säkerhetssystem med mera. En av lägenheterna är redan såld och för närvarande kan vi erbjuda som följer:

Lägenheter på övervåningen (First Floor):

  • LEFT, L2. 60,93 kvm, 1 sovrum, 1 badrum, 140000 € + uteplats 300 kvm SÅLD
  • CENTER, C2.  73.32 kvm, 2 sovrum, 1 badrum, 160000 € + uteplats 200 kvm SÅLD

Lägenheter på förstavåningen (Ground Floor):

  • LEFT, L1. 88, 35 kvm, 3 sovrum, 2 badrum, 160000 € + uteplats 600 kvm SÅLD
  • CENTER, C1. 81,23 kvm, 2 sovrum, 1 badrum, 130000 € + uteplats 275 kvm (kan köpas ytterligare 150 kvm) FÖRHANDLINGAR PÅGÅR
  • RIGHT, R1. 80,3 kvm, 2 sovrum, 1 badrum, 140000 € + uteplats 300 kvm FÖRHANDLINGAR PÅGÅR

Övriga fakta du borde veta om

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen dör Sköna Helena var född. Läs mer under länken här.

Även den närliggande fiskebyn Agios Nikolaos har en historia. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.