slutforande-hus-magisk-utsikt-kardamyli ekj1939

Till slutförande två hus med en magisk utsikt cirka 4 km från charmiga Kardamyli

Beskrivning

Till salu ett kul projekt: två hus som kan slutföras enligt ditt eget personliga tycke!  En magisk utsikt från båda stenhusen och allt cirka 4 km från charmiga Kardamyli! Perfekt lokalisering oavsett om du vill satsa på uthyrningsverksamhet eller på ett stort och bekvämt familjehem för flera generationer! Klart att börja bygget från dag ett!

“What would life be if we had no courage to attempt anything?”― Vincent Van Gogh

Fastighets ID: EKJ1939, Proastio, Kardamyli, Messinia Mani

Fastigheten består av två tomter lokaliserade på en mindre kulle och i ett område med enstaka grannar. På den större tomten (som är på 1183 m2) planerade ägaren att bygga två separata hus. Ett hus på 118 m2 och ett på 82 m2. Båda med fantastisk utsikt och lättillgängliga! Bygglovet går ut i slutet av 2024 och för att slutföra husbygge kommer du behöva cirka 250000 euro.

Byggkonstruktionen anlades av en av de lokala byggföretagen som har många års erfarenhet och nöjda kunder samt är fortfarande verksamma i branschen. Vi hjälper dig att boka mötet och planera slutförandet av projektet. Enligt byggföretagens utlåtande är det möjligt att förena båda husen till en enhet. På tomten finns kvar en del av byggsten och byggföretaget hittar liknande sten utan problem!

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris 300000 €. Inklusive  husritningar, husdokumentation och byggsten. Notera att bygglovet går ut i slutet av 2024!
  • Tomt 1518 m2. Tomt ett är på 1183 m2 och tomt två är på 335 m2.
  • Husen: Hus A är på 118,5 m2 och befinner sig närmast infarten. Hus B är på 82 m2. Det är möjligt att planera om och ansöka om bygglov för ett stort hus
  • Närmaste strand: Kalamitsi ca 3 km, Foneas ca 4 km
  • Närmaste taverna supermarket och busshållplats: ca 4 km i Kardamyli
  • Kalamata flygplats: 51 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Proastio, Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Proastio är en liten by, belägen cirka 5 km från den omtyckta historiska byn Kardamyli, i västra Messinia Mani. Området präglas av sina gröna berg och en fantastisk utsikt över Taygetos, Kardamyli och Medelhavet. Fastigheten ligger innan själva byn Proastio och endast några minuter från den välkända utsiktspunkten över byn Kardamyli, den vackra ravinen och de stolta Taygetostopparna. Magiska solnedgångar!

Byn Kardamyli kallas ofta för “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med både grekisk folkmusik och, under den årliga eventet, även jazzmusik. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister. En exklusiv, liten by som stoltserar med kristallklart blått vatten, storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder med kristallklart blått vatten.