salu-plot-riglia-stranden-tavernor-agios-nikolaos-mani

Tomt i Ano Riglia med promenadavstånd till stranden och tavernorna i Agios Nikolaos, Mani

Beskrivning

Deposition betald, försäljning pågår!

Till salu en tomt i Ano Riglia med promenadavstånd till stranden och tavernorna i Agios Nikolaos, Mani. Perfekt lokalisering för dig som föredrar att lyssna på havet och inte vill bli störd av oväsen från huvudvägen. Du behöver inte heller satsa på att bygga en pool: från tomten är det bara 600 meter till havet och stranden!

“I felt once more how simple and frugal a thing is happiness: a glass of wine, a roast chestnut, a wretched little brazier, the sound of the sea. Nothing else.”― Nikos Kazantzakis

Fastighets ID: EKJ1908, Ano Riglia, Messinia Mani

Vill du gå till stranden och tavernorna men inte bo mitt i byn? Vi har en tomt på 1344 m2 som kombinerar privat läge med närhet till stranden och den populära fiskebyn Agios Nikolaos i Mani. I närheten till tomten finns både vatten och ström och bygget blir inte komplicerat och kostkrävande. Här kan du beundra både de kända solnedgångarna, de mäktiga Taygetosbergen och de vackra stenhusen i Tzokeika. Tomten är klar för omedelbar försäljning!

Behöver du hjälp med husbyggnation, husplanering, ritningar, snickerier och trädgårdsanläggningen? Vi hjälper dig att hitta lojala och pålitliga byggföretag. Kolla även närmare på koncept ”hus till fast pris” under länken här. Med stenhuset ”Wysiwyg Mani” kan du uppnå ditt mål på cirka 12 månader från stunden du signerar kontraktet.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris 75000 €. Närliggande bud accepteras.
  • Tomt 1344 m2. Du kan ansöka om bygglov upp till 200 m2 och 2,5 meter från tomtgränsen. Maximal höjd är 7,5 meter plus 1,5 meter tak
  • Närmaste strand ca 600 meter Pantazi Beach
  • Närmaste taverna supermarket och busshållplats: ca 1,2 km i Agios Nikolaos
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.se, Houseinpeloponnese.com, Domwgrecji.pl

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.