tomter-meter-stranden-stoupa-mani-messinia-espa

Två tomter 90 meter till stranden i Stoupa, Mani, Messinia: här kan du ansöka om ESPA

Beskrivning

Till salu två byggbara tomter belägna endast 90 meter till stranden i Stoupa, Mani, Messinia. Här kan du ansöka om ESPA program som ingår i NSRF (Enterprise Agreement for the Development Framework). NSRF 2021-2027 är den grundläggande strategiska planen för landets utveckling med hjälp av betydande resurser från Europeiska unionens struktur- och investeringsfonder (ESIF). Mer om NSRF under länken här. Ett perfekt tillfälle för dig som vill investera men även utmärkt läge för en familjevilla nära havet.

“Decide to dream big dreams and make them happen. Never let procrastination and excuses squeeze your dreams to become small. Do it early and do it big!”― Israelmore Ayivor

Fastighets ID: EKJ1929 och EKJ1930, Stoupa, Messinia Mani

Båda tomterna ligger i början av strandpromenaden i Stoupa men är även lätta att nå från huvudvägen. Tomterna har en form som är lätt att planera oavsett om du tänker på en företagsverksamhet eller en privat familjevilla. Vi kan hjälpa dig att hitta juridisk hjälp om du är intresserad av att komma in i ESPA programmet. Så även med arkitekter, byggingenjörer och andra proffs som du kommer att behöva anlita.

EKJ1929, 560000 €

Storlek: 1099,44 m2
Byggbar för privatpersoner: upp till 400 m2
Byggbar för turism: 1099 m2
På tomten finns ett gammalt förråd på 37 m2 som ska monteras bort inom kort. Maximal täckning av tomten med en byggnad är 60 % och 2,5 meter från tomtegränsen. Här behöver du planera ett tak där minst 30% av den totala ytan ska lutas och täckas med tegel. Avstånd till havet är 120 meter och självklart promenadavstånd till affärer och tavernor.

EKJ1930, 320000 €

Storlek: 769,52 m2
Byggbar för privatpersoner: upp till 400 m2
Byggbar för turism: 769 m2
Maximal täckning av tomten med en byggnad är 60 % och 2,5 meter från tomtegränsen. Här behöver du planera ett tak där minst 30% av den totala ytan ska lutas och täckas med tegel. Avstånd till havet är 90 meter och självklart promenadavstånd till affärer och tavernor.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 320000 € (EKJ1930) och 560000 (EKJ1929). Bud kommer att accepteras!
  • Kalamata flygplats: ca 55 km
  • Aten flygplats: ca 310 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Stoupa, Mani, Messinia, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.