stoupa-mani-aret-salu-stenhuset-stranden ekj1954

Vill du vistas i Stoupa, Mani året om? Till salu stenhus cirka 500 meter till stranden!

Beskrivning

Ett välskött, bekvämt och stort stenhus för dig som älskar Stoupa i Messinia Mani. Här kan du och din familj tillbringa hela året, huset har centralvärme, stora komfortabla sovrum och behagliga gemensamma umgängesytor. Endast 500 meter till stranden och tavernor. Parkera bilen och njut av närheten till havet!

“If you’re always racing to the next moment, what happens to the one you’re in? Slow down and enjoy the moment you’re in and live your life to the fullest.”― Nanette Mathews

Fastighet ID: EKJ1954, Stoupa, Mani, Messinia

Mer centralt kan du inte bo i den ljuvliga och omtyckta byn Stoupa! Cirka 140 meter promenad till byns utsökta bageri och lika långt till busstationen. Du kan promenera för att hämta barnen och vänner som inte behöver bry sig om lånebil när de kommer på besök! Huset är beläget i ett villaområde och har en lättskött trädgård med plats för pool eller spabad.

Nedervåning består av:  två stora sovrum (båda med utgång till en trevlig terrass) varav det ena med eget badrum och klädkammare. Ett badrum till hittar du i den ljusa hallen som förenar denna delen av huset med en separat lägenhet. Lägenheten har ett sovrum med en dubbelsäng, ett badrum och ett eget kök med ett vardagsrum där det finns utgång till en mindre terrass. Värd att tillägga att lägenheten har en egen ingång samt att dörren mellan lägenheten och huset kan låsas. Det blir lätt att lägga lägenheten på hyresmarknaden.

Övervåning består av: ett stort vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning med ett vackert trätak. Övervåningen nås via marmortrappa från nedervåningen eller via stentrappa utifrån. Härifrån har du utgång till en stor terrass (36 m2) med havsutsikt och en till terrass, lite mindre med magnifik utsikt över bergen. Många fönster och franska dörrar som ger ljus i hela denna våningen och skapar en välkomnande känsla. I vardagsrummet hittar du även en fungerande och vacker öppen spis för de kyligare vinterdagarna.

Huset har neutrala färger och skapar utrymme för din egen touch. Dubbla välbehållna aluminiumfönster med myggnät och, som efterfrågas av många, breda avloppsrör. Här kan du spola toalettpapper i toaletten!

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 395000 €
 • Byggår: 2008 och i utmärkt skick
 • Senaste renovering: service av solceller 2024,  rengöring av septiktank 2024, A/C service 2023, uppfräschning och målning av utvändiga metalldetaljer
 • Energicertifikat: E
 • Hus: 189 m2. 3 sovrum (samtliga med A/C och inbyggda garderober), 3 badrum, 2 kök, 2 vardagsrum, 3 verandor, en balkong. Centralvärme med olja. Förvaringsrum med tvättmaskin och oljetank.
 • Tomt: 500 m2 med 4 olivträd. 2000 liter vattentank.
 • Parkering: på tomten för 2 bilar
 • Närmaste strand: cirka 550 meter
 • Närmaste taverna: ca 450 meter
 • Närmaste supermarket: 450 meter
 • Närmaste bussplats: ca 150 meter
 • Kalamata flygplats: 55 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Besök gärna våra bloggar för kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär för både stora och små. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter året om!