till-salu-bekvamt-designat-stenhus-pantazi-strand-agios-nikolaos

Ett charmigt, bekvämt och intelligent designat stenhus 700 meter till Pantazi strand i Agios Nikolaos

Beskrivning

Fastigheten såldes hösten 2023

Ett charmigt, bekvämt och intelligent designat stenhus 700 meter till den omtyckta Pantazi stranden i Agios Nikolaos. Huset har en vacker utsikt över havet och Taygetos samt ligger i ett mindre villaområdet. Trots att du bor nära havet och huvudvägen så kan du njuta av tystnaden och närheten till många promenadstigar till byn och stranden. Varje dag kan ge dig nya upplevelser! Nedan bilder från den närliggande stranden Pantazi.

“I think it’s important to find the little things in everyday life that make you happy.” — Paula Cole

Fastighet ID: EKJ1932, Agios Nikolaos, Mani

En fastighet där varje kvadratmeter planerades väl och för olika arbetsområden. Huset är på 115 m2 och omfattar en huvudbyggnad, en gäststudio samt ett förråd/tvättstuga/groventré. Magisk utsikt från verandan!

 • Huvudbyggnad består av (öppen planlösning) en mindre entréyta, ett kök med plats för matbord, ett vardagsrum (med öppen spis och utgång till trädgården), en toalett, en kontorsyta under trappan samt en ingång till ett förråd/tvättstuga/groventré (med plats för tvättmaskin, torktumlare, diverse skåp och cyklar). En dekorativ trätrappa leder till övervåningen där du hittar ett sovrum (med utgång till en stor veranda som har en bedårande vacker havs- och bergsutsikt), en mindre walkin closet och ett badrum med dusch
 • Gäststudion nås via en separat ingång från trädgården och består av en sovdel (plats för en dubbelsäng), en köksvrå (med kyl/frys) samt ett badrum. Studion har även ingång till förrådet

Även trädgården är kompakt men också välstrukturerad samt har en separat parkeringsplats för 2 bilar. Det finns plats för en mindre pool om du skulle önska dig att bygga en.

Övriga fakta du borde veta om

 • Byggår: 2022
 • Hus: 115 m2. Två sovrum, två badrum, en toalett, ett kök, ett köksvrå, ett vardagsrum, ett förråd
 • Tomt: 540 m2
 • Parkeringsplats: 2 bilar
 • Närmaste strand och taverna: Pantazi ca 700 meter
 • Närmaste livsmedelsbutik: ca 1 km i Agios Nikolaos
 • Flygplats Kalamata: ca 57 km
 • Flygplats Aten: 3,5 timmar med bil
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Agios Nikolaos, Mani, Messinia, Peloponnesos

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Nedan några bilder från den omtyckta och närliggande Pantazi och Voulimeneas stränder.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.