byggtomt-kalogria-stranden-stoupa-mani-messinia

Byggtomt i ett lugnt villaområde och endast 200 meter till Kalogria stranden, Stoupa, Mani, Messinia

Beskrivning

Till salu byggtomt i den populära turistbyn Stoupa, i Messinia Mani. Endast 200 meter till Kalogriastranden, nära till tavernor, supermarkets och andra bekvämligheter. Oavsett om du vill bygga en familjevilla eller satsa på uthyrningslägenheter: lokaliseringen kommer att uppskattas av alla!

“Sometimes the one thing you need for growth is the one thing you are afraid to do.”― Shannon L. Alder

Fastighets ID: EKJ1914, Stoupa, Messinia Mani

En stor tomt i Stoupa med centralt läge, lätt att planera med rektangulär form, belägen i ett lugnt villaområde samt endast 200 meter till den omtyckta Kalogriastranden. Tomten är på 754 m2 och här kan du bygga hus eller husen totalt på 400 m2 samt maxhöjd på 7,5 meter. Tomten är klar för omedelbar försäljning.

På tomten finns krav på väg-åtkomst för andra tomtägare och den är på 4 meter. Tomten är lättillgänglig via en asfalterad väg, har 15 olivträd, nära till vatten och el. Vi kan så klart hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för byggprojektet. Nedan bilder från några byggprojekt och kolla gärna ”a turnkey house at a fixed price” Läs mer om här.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 250000 €
  • Tomt: 754 m2. Här får man bygga 3 meter från tomtgränsen och 400 m2. Maxhöjd 7,5 meter plus  1,5 meter tak. Tomten är 18 meter djup och har en rektangulär form
  • Olivlunden: 15 olivträd
  • Närmaste strand och tavernor: ca 200 meter Kalogria strand och cirka 400 meter Stoupa strand
  • Närmaste supermarket: Kritikos 600 meter
  • Kalamata flygplats: ca 55 km
  • Aten flygplats: ca 310 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Stoupa, Mani, Messinia, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland.

Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

Författaren Nikos Kazantzakis som skrev Zorba the Greek när han bodde här och hans staty kan ses blicka över Kalogriastranden. I närheten till Kalogria stranden finns även PADI- dykkurser skola. Här lär dig att dyka i det klara, lugna, strömfria vattnet på Kalogriastranden, en av de mest skyddade vikarna på Manihalvön.