byggtomt-olivtrad-neochori-mani-messinia

Byggtomt med välskötta olivträd i utkanten av Neochori, Mani, Messinia

Beskrivning

En trevlig byggtomt med välskötta olivträd i utkanten av den populära byn Neochori i Messinia Mani.  Tomten är lätt att planera med rektangulär form och belägen i ett tyst villaområde. Endast 4 km till sandstränderna i Stoupa!

Fastighet ID: EKJ1915, Neochori, Messinia Mani

Tomten ligger  med andra olivlundarna framför och för att njuta av utsikten över havet behöver du bygga tvåvåningshus. Endast några få grannar: här kan du njuta av ett privatliv men trots det ha nära till kustbyarnas tavernor och bekvämligheter. Tomten är klar för omedelbar försäljning och ligger innanför 800-meters zonen från byn Neochori.

Tomten är platt, lättillgänglig, har en bra form samt cirka 40 välskötta olivträd och befinner sig nära till vatten- och elanslutning. Vi kan så klart hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för byggprojektet. Nedan bilder från några byggprojekt och kolla gärna ”a turnkey house at a fixed price” Läs mer om här.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 170000 €
  • Tomt: 1390 m2. Här  får man bygga 200 m2 med maxhöjd 7,5 meter plus  1,5 meter tak och 2,5 meter från tomtgränsen
  • Olivlunden: cirka 40 olivträd
  • Närmaste strand: Stoupa ca 4 km och Agios Nikolaos, Pantazi cirka 5 km
  • Närmaste tavernor: ca 1 km i Neochori, flera i Stoupa eller Agios Nikolaos
  • Närmaste supermarket: ca 1 km i Neochori och ca 4 km ”Kritikos” i Stoupa
  • Kalamata flygplats: ca 57 km
  • Aten flygplats: ca 310 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Neochori, Stoupa, Mani, Peloponnesos, Grekland

Byn Neochori är en charmig grekisk by med många äldre hus som omvandlats till fantastiska och moderna boenden. I byn finns 2 tavernor, 2 bagerier och en mindre livsmedelsbutik. Byn är känd för sina vackra havsutsikter och har många internationella invånare.

Stoupa är den närmaste byn med flera tavernor, 2 stora supermarkets, apoteket, läkare med mera. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland.

Byn Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.