TILL-SALU-hus-pool-agios-nikolaos-2024-pantazi

Ett hus med pool i charmiga Agios Nikolaos, klar före påsken 2024. Endast 900 meter till Pantazi stranden!

Beskrivning

Till salu ett trevligt stenhus i Mani-stil med pool, endast 900 meter till Pantazi stranden i charmiga Agios Nikolaos. Huset kommer att vara inflyttningsklart före påsken 2024. Säljs komplett dock utan vitvaror i köket, diskmaskin och tvättmaskin. Nedan några bilder från april 2023 på de närliggande och omtyckta stränderna Pantazi och Voulimeneas.

“It’s not about making the right choice. It’s about making a choice and making it right.”― J.R. Rim

Fastighet ID: EKJ1926, Agios Nikolaos, Mani

Kul och lite annorlunda design av ett mindre men välplanerat stenhus med en pool. I huset hittar du två sovrum, två badrum, en toalett och ett kök med vardagsrum. I detta skedet har du möjlighet att välja de färgnyanser du gillar på kakel och klinker samt komma överens med byggföretaget om färger på fönster och dörrar.

Nedervåning (74,25 kvadratmeter). Takhöjd cirka 2,6 meter. Här hittar du kök/vardagsrum, en toalett, ett sovrum med inbyggda garderober och eget badrum.

Övervåning (30,35 kvadratmeter). Takhöjd cirka 2,95 meter. Här finns ett sovrum med eget badrum (noter att här finns inga inbyggda garderober!) samt en mindre hall

Framför huset finns en mindre tomt på cirka 353 kvm som är möjligt att köpa för att säkra utsikten. Här kan du bygga trädgårdslandet eller en workshop/verkstad/gäststuga.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 300000 €. I priset ingår aluminiumdörrar och dubbelglasfönster, inkopplat el och vatten, inbyggda garderober, klinker och kakel i neutrala färger (just nu kan du välja färger enligt ditt tycke), installerade A/C i sovrummen och i vardagsrummet, element för centralvärme, solpanel för varmvatten samt extra vattentank (2000 liter)
  • Hus: 104 kvm. Två sovrum, två badrum, en toalett, ett kök/vardagsrum
  • Pool: 6,8 meter gånger 3 meter och 1,35 meter djup. En del av poolen ligger under terrassen på övervåningen
  • Tomt: 396 kvm
  • Närmaste stränder: Pantazi ca 900 meter
  • Närmaste taverna och livsmedelsbutik: ca 1 km i Agios Nikolaos
  • Flygplats Kalamata: ca 57 km
  • Flygplats Aten: 3,5 timmar med bil
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Agios Nikolaos, Mani, Messinia, Peloponnesos

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden