till-salu-investering-privatvilla-tomt-agios-nikolaos

Investering eller privatvilla: tomt i Agios Nikolaos med promenadavstånd till stränder och tavernor

Beskrivning

Ett sällsynt tillfälle: till salu en tomt i den omtyckta byn Agios Nikolaos! Med promenadavstånd till både stränder och tavernor är denna tomt intressant både för dig som vill bygga en privatvilla och för dig som vill investera i en uthyrningsfastighet.

“Never underestimate the power you have to take your life in a new direction.”― Germany Kent

Fastighets ID: EKJ1877, Agios Nikolaos, Mani

Tomten är beläggen på en lugn gata med endast 150 meter avstånd till byns tavernor och butiker, samt i närheten till en allmän parkering. Perfekt lokalisering för dig som vill ta hand om de stora mängder av inkommande turister. Så klart inga problem med el eller vattenledningar och eftersom tomten ligger nära stranden (ca 1 km) behöver du inte planera för ett poolbygge heller. Vill du bygga lägenheter eller studios kan du ansöka om 400 m2 boyta.

Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering, ritningar, snickerier och trädgårdsanläggningen. Kolla även närmare på koncept ”hus till fast pris” under länken här. Med stenhuset ”Wysiwyg Mani” kan du uppnå ditt mål på cirka 12 månader från stunden du signerar kontraktet. Vår lokala partner tar hand om allt, från bygglov till nyckelöverlämning.

Övriga fakta du borde veta om

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste stränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.