investeringsprojekt-kalamata-byggtomt-centrum-stranden

Investeringsprojekt i Kalamata: en byggtomt mitt i centrum, ca 700 meter till stranden

Beskrivning

Till salu en byggtomt mitt i centrum av Kalamata! Ett sällsynt tillfälle för dig som vill ha ett investeringsprojekt: tomten ligger cirka 700-800 meter till Kalamata Marina, tavernor och stranden samt är granne till Municipal Railway Park of Kalamata.

“Don’t wait too long. Life takes unexpected turns, and we don’t always have the time we think we have.” — Sylvain Reynard

Objekt ID: EKJ1899, Kalamata, Messinia

En byggtomt mitt i centrum där du kan bygga upp till 768 m2 och ca 15 meter högt hyreshus eller kontor för digitala nomader. Vi kan hjälpa dig att hitta företag som kan ta på sig att projektera hela satsningen. Tomten är klar för omedelbar försäljning: ägarförhållanden är klara och en ny topografisk plan utfördes i januari 2023.

Otrolig bra läge oavsett om du vill satsa på mindre och moderna lägenheter (vilket saknas på marknaden), stora och exklusiva suites eller kontor till uthyrning. Staden Kalamata är populär och omtyckt av både de som vill bosätta sig här eller som vill jobba under några månader eller år.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 500000 €, seriösa bud accepteras
  • Tomt:  426,64 m2 (djup ca 12 meter, bredd ca 34 meter)
  • Byggtillstånd: upp till en höjd av 15 meter och 768 m2 samt upp till 4 våningar
  • Strand, tavernor: ca 700 meter
  • Flygplats Kalamata: ca 12 km
  • Golfanläggning Costa Navarino: ca 53 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Kalamata, Messinia, Peloponnesos, Grekland

Kalamata är en hamnstad med närmare 70 000 invånare, vilket gör den till Peloponnesos näst största. Områdena runt staden är rika på mytologisk historia och det finns flera platser som är specifikt utpekade i Homeros Iliaden.  Är man intresserad av arkeologi bör man definitivt besöka Frankiska slottet och Benakion som är ett arkeologimuseum. För dig som gillar konst och kultur rekommenderar vi ett besök i kulturcentrum där det pågår evenemang året runt. I Kalamata hittar du en perfekt blandning av historia, kultur, shopping och strandliv.

För dig som bara vill slappa och relaxa är dock den 2,5 km långsträckta klapperstensstranden med klarblått vatten mycket mer intressant. Stranden kantas med barer och tavernor som sjuder av liv både dag- och nattetid.