till salu lagenheter tvaplan stranden nafplio

Tre lägenheter i tvåplan, 850 meter till stranden och 10 km till charmiga Nafplio

Beskrivning

Till salu nyproduktion: tre lägenheter i två plan, 850 meter till stranden och 10 km till charmiga Nafplio. Den närmaste stranden heter Plaka och är en avlång strand, med stora och små stenar, djupblått vatten och sandig havsbotten. Plaka strand är för många lokalbor en av de vackraste stränderna i regionen.

Fastighets ID: JSK18, Kallithea, Drepano, Argolis

Till salu tre nyproducerade lägenheter i två plan. Huset ligger i ett lugnt område med nybyggda bostäder, cirka 850 meter från stranden Plaka och byn Drepano. Lägenheterna år på cirka 90 m2 fördelade på två plan med en invändig trappa mellan våningarna.

 • Första plan (halvkällare) har två sovrum med inbyggda garderober och ett litet rum för förvaring
 • Andra plan består av huvudentrén, ett rymligt sovrum med inbyggd garderob, kök i öppen planlösning med matplats och tillgång till en stor veranda samt 1 badrum

Lägenheterna har vitt och grått marmorgolv, tvåglasfönster i aluminium med myggnät, en elektrisk varmvattenberedare, är förberedda för att koppla A/C, har eget förråd, septiktank, kommunalt vattensystem samt egen parkeringsplats.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris 120000 €
 • Byggår 2002
 • Energicertifikat uppdateras inom kort
 • Boyta 90 m2. 3 sovrum, 1 badrum, 1 kök, 1 vardagsrum. Totalt 8 lägenheter i huset, varifrån 3 är till salu
 • Närmaste strand ca 850 meter
 • Avstånd till by Drepano ca 850 meter
 • Avstånd till Nafplio ca 10 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Drepano, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Byn Drepano är mycket pittoresk och byggd i grekisk ö-stil. Dess invånare är engagerade i jordbruk och byns huvudprodukt är citrusfrukter och svampar. De senaste åren har dock turistnäringen växt, eftersom byn ligger precis intill havet och nära andra kustresmål som Vivari och Tolo. I byn hittar du allt du behöver för stunden: vårdcentral, apoteket, livsmedelsbutiker och tavernor. Två gånger i veckan anordnas också en utomhusbasar med lokala råvaror i byns centrum.

Den korta buss- eller taxiresan till Nafplio tar dig till mer atmosfär och skönhet och till flera Argolis sevärdheter. Nafplio har drygt 15000 invånare och här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av t ex segling. Det historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros, Asini och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi. Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär.