till salu lyxvillor-tolo-stranden-nafplio

Ett nytt projekt med lyxvillor i det omtyckta Tolo, endast 350 meter till stranden och nära Nafplio

Beskrivning

Till salu tre lyxvillor i Tolo. Ett nytt projekt endast 350 meter till stranden, tavernor och butiker samt 11 km till charmiga Nafplio. Fem villor med egna pooler, magisk utsikt och smart design där komfort och avskildhet säkerställdes. Två av husen är redan sålda, vänta inte för länge med din investering! Var vänlig notera att i presentationen nedan används fotorealistiska 3D-bilder eftersom husen är under uppbyggnad.

“Don’t wait for things to happen. Make them happen.”― Roy T. Bennett

Objekt ID: JSTO334, Tolo, Nafplio, Argolis

Villorna är byggda med en amfiteaterstruktur som respekterar terrängens naturliga sluttning och erbjuder varje hus en fri utsikt över havet. Högkvalitativ finish med en nästan skandinaviskt ”minimalistiskt” design, golvvärme, pool med utomhus Tv samt eget garage (cirka 24-25 m2). Till salu finns för nuvarande tre villor: ”Phaedra”, ”Akalli” och ”Aliki”. Husen är byggda i två plan och består av:

  • Entrévåning: Öppen planlösning med kök och vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Denna våning har direkt tillgång till bostadens exteriör, som består av uterummet, terrass, trädgård och den stora poolen med utomhus TV
  • Övervåning: Nås via en intern trappa. Ett rymligt master sovrum med ett eget badrum samt tillgång till en terrass på 6 m2

Villa Phaedra, 71 m2, 2 sovrum, 2 badrum, kök med vardagsrum, pool 10,13 m2. Pris 340000 €

Villa Akalli, 73 m2, 2 sovrum, 2 badrum, kök med vardagsrum, pool 8,55 m2. Pris 315000 €

Villa Aliki, 72 m2, 2 sovrum, 2 badrum, kök med vardagsrum, pool 9,50 m2 (ingen utomhus TV). Pris 290000 €

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: Phaedra 340000 € , Akalli 315000 € , Aliki 290000 €
  • Byggår: slutförs 2023-24
  • Energicertifikat: uppdateras
  • Boyta: Phaedra 71 m2, Akalli 73 m2, Aliki 72 m2. Varje hus har två sovrum, två badrum, ett kök med vardagsrum
  • Närmaste strand, taverna och livsmedelsbutik: ca 350 meter
  • Avstånd till Nafplio: 11 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Tolo, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Tolo är en fiskeby som har växt mycket senaste åren. Detta var en av de första grekiska städerna som välkomnade massturism, och Tolo är fortfarande ett resmål för både charter och andra turister. Och det är kanske inte alls förvånande, för Tolo har en lång, barnvänlig strand med fin gyllene sand. Den korta buss- eller taxiresan till Nafplio (9 km) gör att du kan åka dit om du ibland vill ha mer atmosfär och skönhet, eller åka längre med buss för att uppleva Argolis sevärdheter.

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av t ex segling. Det historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi. Runt Argolis finns det många bad- och småbyar: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.