till-salu-mani-modernt-hus-privat-lage-havsutsikt-kardamyli-ekj1882

Endast 6 km från stranden, nära Kardamyli, modernt hus, privat läge och oemotståndlig havsutsikt

Beskrivning

Till salu i vackra Mani ett modernt hus med privat läge, oemotståndlig havsutsikt samt nära till den charmiga byn Kardamyli. Den smarta husdesignen gör fastigheten attraktiv för dig som vill hyra ut boende till andra, för dig som planerar att dela ditt grekiska hus med din bästa vän och för dig som vill kunna erbjuda barnen och barnbarnen ett perfekt semesterboende. Fastigheten är ansluten till fibernät: download 43 mbps, upload 9 mbps.

”There’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away.” Sarah Kay

Fastighets ID: EKJ1882, Lakkos, Kardamyli, Messinia Mani

Vägen upp till byn Lakkos, där fastigheten är belägen, erbjuder en av de mest kända vyerna över Kardamyli och Taygetos. Nedan bilder från utsiktsplatsen innan byn Proastio och cirka 3 km från fastigheten i Lakkos. Det är just det korta avståndet till Kardamyli som gör Lakkos till en attraktiv lokalisering. Fastigheten är en av de sista till salu i denna byn. Här kan du njuta av ostört, privat läge samt bo nära den omtyckta byn Kardamyli.

Huset byggdes 1985 och renoverades till nuvarande skick under 2019 och 2020. Omsorgsfull design erbjuder i dagsläget två självständiga lägenheter som lätt kan förenas med en intern trappa till en enhet. Hög kvalitativ finish med kakel och golv från italienska fabriker, nya vitvaror och dubbla aluminiumfönster med myggnät, A/C som både kyler och värmer.

Husets nedervåning (cirka 63 m2) nås via en skuggad av en mogen vinranka terrass (ca 10 m2) och består av:

 • 1 sovrum
 • 1 extra sovrum (med havsutsikt) som används idag som ett vardagsrum
 • 1 badrum med dusch samt 1 kök

Från köket når du en mindre terrass med plats för ett frukostbord. Terrassen leder också till en innerträdgård (ca 36 m2) och gästhuset (ca 11 m2) med ett separat badrum (ca 6 m2) där det finns dusch och tvättmaskin. Gästhuset är för närvarande utrustat med multigym och motionscykel som ingår i köpet.

Husets övervåning (cirka 29 m2) nås via en stor terrass (ca 45 m2) med plats för matbord, sittplatser och keramikkrukor. Glasräcke för att njuta till fullo av den oemotståndliga utsikten över cypresser, olivlundar och Medelhavet. På denna våning hittar du (allt i en öppen planlösning) ett kök (med tvättmaskin, diskmaskin och en bäddsoffa), ett sovrum samt ett badrum med massagebadkar (jacuzzi).

På tomten finns 2 apelsinträd, 1 mandarinträd, en granatäppleträd och vindruvor. Det är gott om plats för pool, gäststuga eller trädgårdsodlingar: ca 60 m2 yta mellan båda husen som du kan utveckla enligt dina önskemål. Fastigheten har 2000 liters vattentank och pump. 1000 liters vattentank för trädgård och en äldre brun med eget vatten. För varmvatten finns solpaneler. Till fastigheten hör även en extra liten odlingstomt på ca 30 m2. Perfekt för dig som vill odla egna solmogna tomater! Det finns också möjlighet att ansöka om bygglov för upp 80 m2 till samt köpa en gränstomt på cirka 56 m2 för 20000 euros. Ett eget kungarike nära till Kardamyli!

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 275000 €. Huset säljs inklusive möbler inomhus och utomhus, samt köks- och badrumsutrustning : what you see is what you get
 • Byggår: 1985
 • Renovering: ombyggnad och modernisering slutfördes 2020. Nya vitvaror 2019
 • Energicertifikat: H
 • Hus:  huvudhuset 92 m2, gäststuga 11 m2. 3 badrum, 3 sovrum (med möjlighet till en fjärde på nedervåningen), 2 kök
 • Övrigt: 1 terrass på övervåningen, 2 terrasser på nedervåningen
 • Parkeringsplats: allmän precis utanför huset, 2-3 bilar
 • Tomt: 326 m2 + odlingsmark 30 m2, extravattentank och solpaneler för varmvatten
 • Närmaste strand: Kalamitsi ca 6 km. Flera stränder vid kustremsan Kardamyli- Stoupa-Agios Nikolaos (avstånd cirka 7- 16 km)
 • Närmaste livsmedelsbutik och taverna: ca 2 km i Proastio, ca 2,9 km i Eksochori och flera i Kardamyli ca 6 km
 • Flygplats Kalamata:  ca 52 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Lakkos, Kardamyli, Peloponnesos, Grekland

Lakkos är en liten by, belägen cirka 5 km från den omtyckta historiska byn Kardamyli, i västra Mani och det är promenadavstånd ner till Kardamyli via en vandringled. Området präglas av sina gröna berg och den fantastiska utsikten. Vissa kallar Kardamyli för “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg samt många intressanta vandringsleder.