till-salu-nyproduktion-lefkakia-nafplio-stranden

Nyproduktion i Lefkakia, Nafplio: nära till stranden och med högkvalitativ finish

Beskrivning

Till salu nyproduktion i Lefkakia, Nafplio: två hus nära till stranden som kommer att slutföras enligt beställarens specifikationer och med högkvalitativ finish. Stora fönster och terrasser med fri utsikt över området samt en avlägsen havsutsikt. Endast 4,5 km till de omtyckta stränderna i Tolo!

“Tomorrow is not guaranteed. If it is worth dreaming about, it’s worth fighting for now.”― Rebecca K. Sampson

Fastighet ID: JSLE111, Lefkakia, Nafplio, Argolis

Två fristående hus belägna i ett lugnt läge men nära stranden och Nafplio. Husen ligger cirka 10 meter ifrån varandra och varje hus har egen tomt på 1000 m2 med planerad parkering för två bilar. En pool kan installeras mot en extra kostnad.

Varje hus är på 227 m2 och har tre nivåer. Nivå ett (halvkällare) är på 110 m2 och kan ändras till en separat lägenhet på den potentiella kundens önskemål. Från denna våning har huset en direkt utgång till trädgården. En intern trappa leder till andra (100 m2) och tredje nivån (17 m2).

Varje hus har fyra sovrum, varav två på mezzaninen, ett rymligt och ljust kök/vardagsrum i öppen planlösning och två badrum. Stora fönster och terrasser med fri utsikt över det omgivande området samt en avlägsen havsutsikt. Husen kommer att byggas till energiklass B och kommer att ha golvvärme, värmepump, lagring av regnvatten samt monterade solpaneler på taket.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 450000 € per hus
  • Byggår: kommer att färdigställas enligt beställarens specifikationer och inom konstruktörens budget
  • Hus: 227 m2. Fyra eller fem sovrum, två badrum, öppen planlösning köket och vardagsrum
  • Tomt: 1000 m2 per hus
  • Närmaste stränder: 5 km i Tolo
  • Närmaste taverna och livsmedelsbutik: i Lefkakia (1 km) och Asini (2 km)
  • Nafplio: 6,5 km
  • Flygplats Aten: ca 2 timmar bilresa
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Lefkakia, Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Lefkakia byn ligger  ca 5 km från Nafplio som har drygt 15 000 invånare. I Nafplio kan du njuta av historiska vandringar eller segling på dagen och nattliv på kvällen. Staden ligger högt på önskelistan och är även en favorit för grekerna själva som gärna åker dit över helgerna. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterboende. Det historiska och natursköna Nafplio och Argolis har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi.

Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många badbyar och småorter: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter.