till salu renoverat-hus-centrum-nafplio-syntagma-torget

Ett renoverat hus i centrum av charmiga Nafplio, endast 100 meter från Syntagma-torget

Beskrivning

Ett unikt tillfälle för dig som älskar den charmiga staden Nafplio! Till salu ett renoverat hus i centrum av Nafplio nära till Syntagma torget. Huset ligger i ett lugnt område och har utsikt över slottet Palamidi. Härifrån tar du dig på bara några minuter till de vackra gränderna i Gamla stan.

Fastighets ID: JSNA10B, Nafplio, Argolis

Detta renoverade kulturminnesmärkta hus är på tre våningar och är på ca 150 m2. Bottenvåning med separat ingång leder till en ljus och solig rymlig studio med öppen planlösning med matplats och vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. På denna nivå finns också ett källarförråd och pannrum.

Även nästa våning har en separat ingång. Här hittar du ett vardagsrum och ett badrum. Härifrån via en trätrappa når du köket/vardagsrummet i öppen planlösning samt tre sovrum. Härifrån via en trappa till når du vindsvåning med ett arbetsrum/sovrum. Huset har centralvärme och A/C enheterna.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris: 550000 € 
  • Byggår: 1800-talet, renovering 2019
  • Energicertifikat: uppdateras inom kort
  • Hus: 150 m2. Fyra sovrum, två badrum, två kök med matsal och  två vardagsrum
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Nafplio, Argolis, Peloponnesos, Grekland

Den historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi. Nafplio är en historisk kuststad och var det moderna Greklands första huvudstad (1829-1834). Nafplio (eller Nauplion) har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen. Nafplio ligger högt på önskelistan och är även en favorit för grekerna själva som gärna åker dit över helgerna. Förtrollande vacker stad med charmiga pastellfärgade hus och små gränder med olika sorters butiker.

Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många badbyar och småstäder: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den Argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter. I närheten hittar du massor av olika badplatser och sandstränder som Mandrakia, Kouverta, Sentoni, Petrothalassa, Tolo med sina organiserade anläggningar och fina sandstrand eller Porto Heli känd för sin grönska och kristallklara vatten.