till salu tomt kitries 200 meter stranden tavernor hamnen

En tomt i omtyckta Kitries och endast 200 meter till stranden, tavernor och hamnen

Beskrivning

Till salu en tomt i omtyckta Kitries (Messinia, Peloponnesos), endast 200 meter till stranden, tavernor och hamnen. Här kan du satsa på kommersiell användning: kanske något för dig som både vill starta med boendeuthyrning och segelkurser? “Whatever you are waiting for won’t come to you; you have to go for it.”― Israelmore Ayivor. Nedan stranden i Kitries out of season.

Objekt ID: EKJ1871, Kitries, Messinia Avia

En tomt på 343 m2, lättillgänglig från en asfalterad väg och som ingår i stadsplaneringen. Tomten kan bebyggas med hela 274 m2. Lätt att planera, med redan indraget vatten och el.

Vi kan även hjälpa dig med husbyggnation, husplanering, ritningar och snickerier. Ta en titt på exempelbilderna nedan där husen byggs i balans med platsen och naturen.

Övriga fakta du borde veta om

Kitries, Messinia Avia, Peloponnesos, Grekland

Den pittoreska fiskebyn och stranden Kitries ligger ca 12 km från Kalamata och öster om Messinian Bay. Vägen till byn från den berömda Santova stranden är en av de vackraste: du kör hela tiden vid havet och igenom olivlindarna och fruktträdgårdarna.  Kitries stranden har några solstolar och parasoller samt är omgiven av tavernor som erbjuder under högsäsongen dagens fångst som serveras till strandgästerna. Både stranden och byn uppskatas av de som föredrar lugnet och tystnad och en liten trevlig båthamn lockar under sommaren många internationella gäster.