till-salu-tomt-riglia-havsutsikt-strandnara-agios-nikolaos

Stor tomt i Riglia, havsutsikt, strandnära, 60 välskötta olivträd, i närheten till Agios Nikolaos

Beskrivning

Fastigheten såldes maj 2023

Till salu en stor tomt i Riglia, med havsutsikt och strandnära läge, cirka 60 välskötta olivträd och i närheten till Agios Nikolaos. En perfekt lokalisering för dig som vill bygga ditt grekiska hem på en avskild plats med promenadavstånd till stränder och tavernor i den charmerande byn Agios Nikolaos.

“Whatever you are waiting for won’t come to you; you have to go for it.”― Israelmore Ayivor

Fastighets ID: EKJ1875, Riglia, Mani

Vill du gå till stranden och tavernor men inte bo mitt i byn? Vi har en tomt på över 2000 m2 som kombinerar privat läge med närhet till den populära fiskebyn Agios Nikolaos i Mani. Tomten ligger i en lugnt område, är lättillgänglig och både vatten samt ström finns i närheten: bygget blir inte komplicerat och kostkrävande. Här kan du bygga hus eller husen upp till 200 m2. Max höjd på 7,5 meter. Tomten är klar för omedelbar försäljning!

Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering, ritningar, snickerier och trädgårdsanläggningen. Ta en titt på exempelbilderna nedan där husen byggs i balans med platsen och naturen.

Kolla även närmare på vårt koncept ”hus till fast pris” under länken här. Med stenhuset ”Wysiwyg Mani” kan du uppnå ditt mål på cirka 12 månader från stunden du signerar kontraktet. Vår lokala partner tar hand om allt, från bygglov till nyckelöverlämning.

Övriga fakta du borde veta om

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste stränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.