till salu tomt-strandnara-agios-nikolaos-mani-forsaljning

Tomt med strandnära läge, nära till Agios Nikolaos, Mani: klar för omedelbar försäljning!

Beskrivning

Till salu en tomt med strandnära läge och i närheten till Agios Nikolaos i Mani. Tomten är klar för omedelbar försäljning och är ett bra val för dig som vill bygga ditt grekiska drömhus med ett enkelt att hantera trädgård. Tomten  ligger på utkanten av byn Riglia: perfekt lokalisering för dig som vill bygga på en avskild plats med promenadavstånd till stranden.

Fastighets ID: EKJ1888, Riglia, Mani

Vill du gå till stranden och tavernor men inte bo mitt i byn? Vi har en tomt på 325 m2 som kombinerar privat läge med närhet till den populära fiskebyn Agios Nikolaos i Mani. I närheten till tomten finns både vatten och ström bygget blir inte komplicerat och kostkrävande. Här kan du bygga hus eller husen upp till 200 m2. Max höjd på 7,5 meter. Tomten är klar för omedelbar försäljning!

Behöver du hjälp med husbyggnation, husplanering, ritningar, snickerier och trädgårdsanläggningen? Vi hjälper dig att hitta lojala och pålitliga byggföretag. Kolla även närmare på koncept ”hus till fast pris” under länken här. Med stenhuset ”Wysiwyg Mani” kan du uppnå ditt mål på cirka 12 månader från stunden du signerar kontraktet.

Övriga fakta du borde veta om

Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Byn brukade kallas Selinitsa, som betyder ”liten måne” eller liten Eleni: ​​”Selinitsa, månen ryser när den hör ditt namn, medan Paris smeker Eleni”. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.