tva-hus-pantazi-stranden-agios-nikolaos-mani

Två välskötta hus endast 800 meter till Pantazistranden i Agios Nikolaos

Beskrivning

Bud accepterat, försäljning pågår!

Till salu två välskötta mindre hus endast 800 meter till Pantazistranden i den omtyckta Agios Nikolaos, Mani, Messinia. Ett perfekt tillfälle för dig som vill starta ditt grekiska liv från dag ett. Här behövs inga renoveringsarbeten och det finns en stor utvecklingspotential för dig som i framtiden vill bygga ut boendet till lite större. Fastigheten är belägen i en lugnt villaområde med internationella grannar.

“Don’t wait for what you don’t have. Use what you have, begin now and what you don’t even expect will come alongside with excess of what you expect. Go, make it happen.”― Israelmore Ayivor

Fastighet ID: EKJ1944, Agios Nikolaos, Mani

En mycket välskött fastighet som består av 2 hus och en omgärdad, möblerad samt stenbelagd innergård. Båda husen har varit impregnerade varje tredje år: perfekt skick på stenfasaden! Och, som är viktigt för många, i dessa hus kan du faktiskt spola toalettpapper i toaletten!

Huvudhuset övervåning (46,86 m2): nås via en bekväm stentrappa och här hittar du (öppen planlösning) ett vackert underhållet kök med diskmaskin, ett vardagsrum med plats för myshörna (med skandinavisk vedkamin), bibliotek samt matbord. En stor terrass under tak med utsikt över havet och omgivningarna.  En definitivt ”wow” känsla!

Huvudhuset nedervåning (46,86 m2): en mindre hall med två ytterdörrar (till parkeringen och till huvudentré), ett badrum med dusch, två sovrum (båda med garderober och utgång till en veranda) samt ett städrum med plats för en tvättmaskin.

Gästhuset (21,66 m2) nås via en veranda som ”förenar” båda husen och här hittar du ett bekvämt sovrum samt ett badrum med dusch.

I den stenbelagda innergården hittar du ett BBQområde under tak, många viloplatser, samt frukt- och olivträd. Fantastiska och kvalitativa stora terrakottakrukor med blommor och diverse buskar skapar en fin stämning utan att trädgårdsarbetet ska ta för mycket tid av dig.

Automatiskt bevattning och nattbelysning är så klart också på plats! Hela fastigheten är omgärdad av en stenmur och på framsidan av huset finns även en parkeringsplats under tak.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 325000 euro. Säljes möblerat 
 • Byggår: slutförd 2010 och i utmärkt skick
 • Energicertifikat: uppdateras inom kort
 • Hus: totalt 115 m2. Ett hus på 93,72 m2 (2 sovrum, ett badrum, hall, städrum, köket/vardagsrum) och ett hus på 21,66 m2 (ett sovrum, ett badrum). Två verandor under tak (varje på 19 m2), en terrass mellan husen (18,80 m2), en BBQ under tak plus en parkeringsplats under tak
 • Parkeringsplats: för 2 små bilar
 • Tomt: 762 m2 inklusive stenmuren som omgärdar hela fastigheten
 • Trädgård: 4 olivträd, 1 granatäpple, 4 apelsiner, 1 citron plus diverse dekorativa blommor och buskar planterade i stora terrakottakrukor
 • Närmaste stränder: Pantazi ca 900 meter
 • Närmaste taverna och livsmedelsbutik: ca 1 km i Agios Nikolaos
 • Flygplats Kalamata: ca 57 km
 • Flygplats Aten: 3,5 timmar med bil
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Agios Nikolaos, Mani, Messinia, Peloponnesos

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos. Enligt historien när Paris och Helena (Eleni på grekiska) bestämde sig för att rymma från Sparta var just hamnen Agios Nikolaos de flydde till och härifrån seglade de vidare till Troja.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden