till-salu-tva-stora-tomter-kotroni-messinia-mani-havsutsikt-privat

Två stora tomter i Kotroni (Messinia Mani) med havsutsikt och ett privat läge

Beskrivning

Bud accepterat, försäljning pågår!

Två stora tomter i Kotroni, Messinia Mani, med mäktig havsutsikt, dramatiska vyer över Taygetos topparna, ett privat läge men även i närheten till åretrunt fungerande samhälle. Härifrån har du nära till promenads- och cykelstigar samt endast bara några minuter med bil till utmärkta supermarkets och stränder i byn Agios Nikolaos. Utmärkt lokalisering oavsett om du vill bygga ett familjehus eller satsa på ett uthyrningsverksamhet.

“It’s called entrepreneurSHIP, not entrepreneurSTAY. Don’t wait. Just ship.”― Richie Norton

Fastighets ID: EKJ1919, Kotroni, Messinia Mani

Tomter säljs i ett paketpris. I närheten finns vackra promenadstigar till stämningsfulla byn Kotroni, charmiga Agios Dimitrios och den omtyckta Pantazi stranden och byn Agios Nikolaos. Byggtomterna formar tillsammans ett rektangulärt område. Här kan du med en lätthet planera både hus (eller husen), pool och trädgård. De långa, vackra , majestätiska cypresserna tillsammans med de alltid gröna olivträden ger platsen ett sagolikt utseende.

Tomter är lättillgängliga, har en bra form och är lätt kuperade, samt har över 100 välskötta olivträd och befinner sig nära till vatten- och elanslutning. Vi kan så klart hjälpa dig att hitta lokala bygg- och arkitektföretag som du kan anlita för byggprojektet. Nedan bilder från några byggprojekt och kolla gärna ”a turnkey house at a fixed price” Läs mer om här.

Övriga fakta du borde veta om

  • Pris för båda tomter: 210000
  • Totalt 4059 m2. Tomt ett är på 1946 m2 och tomt två är på 2113 m2. På båda tomterna får man bygga 80% av tomtytan men max upp till 200 m2. Max hushöjd är 7,5 meter plus 1,5 meter tak. Husen ska vara 2,5 meter från tomtgränsen
  • Olivlundarna: över 100 olivträd
  • Närmaste taverna: ca 1,5 km
  • Närmaste strand: Voulimeneas ca 1 km
  • Närmaste livsmedelsbutik: ca 2,5 km
  • Kalamata flygplats: ca 61 km
  • Aten flygplats: ca 317 km
  • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
  • Besök gärna våra bloggar för annat kringliggande information: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl

Kotroni/Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna den stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar.

Byn Kotroni ligger 90 meter överhavet, mellan byarna Platsa och Agios Dimitrios. Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var den känd som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Det sägs att det var här där Sköna Helena var född.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och kaféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. Här samlas både unga och gamla, lokalbo och turister, och njuter tillsammans av de magiska solnedgångarna. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.