tomter-bygglov-promenadavstand-havet-agios-nikolaos-dimitrios-ekj1946

Tomter med färdigt bygglov och promenadavstånd till havet Agios Nikolaos, Agios Dimitrios

Beskrivning

Fyra tomter med färdiga bygglov på varje tomt! Samtliga tomter har havsutsikt samt ligger på promenadavstånd till havet och byarna Agios Nikolaos eller Agios Dimitrios. Samtliga fastigheter säljs i samarbete med vår partner, ett kompetent och pålitligt byggföretag som genomför byggprojekt på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Vänta inte för länge, företagets design och byggkvalité gillas av många och det är allt svårare att hitta tomter som kan beviljas bygglov och som ligger nära kusten!

“Someday”, you said you’d do it yesterday; Yesterday, you said you’ll do it today. Today, if you push it to tomorrow, it’s likely tomorrow, you’ll shift it to ”Someday”! Do it now!”― Israelmore Ayivor

Fastighets ID: EKJ1946 Agios Nikolaos, Agios Dimitrios, Messinia Mani

Ett mycket eftertraktat koncept som förkortar din väntan på att flytta in i ditt grekiska drömhus: starta husbygget från dag ett! Du vet att du investerar i ett säkert köp, här blir det inga strul eller långa väntetider med att få ett bygglov. Du behöver inte heller leta efter ett kompetent byggföretag. Husen designades för just de specifika tomterna och tar hänsyn till tomternas form samt förenar ett modernt tänkande med för områdets typiska husdetaljer. Du kan så klart anpassa husens insida enligt ditt tycke! Var vänlig och notera att HouseFinders arvodet i detta specifika fall är 3% + VAT (3,72%). Kontakta Elwira för detaljer så som husritningar, topografiska planer eller exempel på vår partners arbete. Byggloven i samtliga fall är giltiga till slutet av 2027 och kan även förlängas med ytterligare 4 år. Mycket viktigt för dig som vill ställa undan bilen: från samtliga tomter kan du på bekväma vägar cykla till stranden och tavernor eller till närliggande byn Stoupa via en av de vackraste cykelvägarna i Mani! Njut av närheten till havet och den spektakulära och berömda himlen över Mani!

EKJ1946 A, Agios Dimitrios, 120000 euro

Tomten är på 860 m2 och har en underbar utsikt över havet. Kuperad men lätt tillgänglig från vägen mellan Agios Dimitrios och Trachila. Här finns ett färdigt bygglov för ett hus på 100 m2 (två våningar) där ingen kan bygga framför ditt hus! Otrolig vacker utsikt från både första och andra våningen. 950 meter till byn Agios Dimitrios, cirka 1,5 km till Pantazi strand i Agios Nikolaos.

EKJ1946 B, Agios Nikolaos, 390000 euro

En stor tomt på 4170 m2 med utsikt över havet och byn. Investering i en uthyrningsverksamhet eller ett par vänner som vill bo nära varandra?  Här finns bygglov för fyra tvåvåningshus (varje hus 170 m2) med egna uteplatser, pooler (varje pool 35 m2) och parkeringsplatser. Det finns även möjlighet att, efter att projektet slutförs, sälja varje hus för sig. Cirka 650 till stranden Voulimeneas och cirka 900 meter till Pantazi stranden i Agios Nikolaos. Säker havsutsikt från andra våningen och från samtliga hus!

EKJ1946 C, Agios Nikolaos, 120000 euros

Två tomter på tillsammans 643 m2. Här finns bygglov för två hus på varsin tomt. Det ena huset är ett gästhus (enplanshus) på 45 m2 det andra är ett huvudhus och är på två våningar samt på 120 m2. Här finns även bygglov på en 30 m2 stor pool. Säker havsutsikt från andra våningen och endast 500 meter till Pantazi stranden i Agios Nikolaos!

EKJ1946 D och E, Agios Nikolaos, 175000 euros per tomt

Två tomter på tillsammans 2300 m2. Det är möjligt att lägga bud på båda tomterna tillsammans. Här kommer att byggas två hus, varje på 175 m2 och med 13 meters avstånd mellan varandra.  Det finns även bygglov för 36 m2 stor pool för varje hus. Cirka 600 meter till Pantazi stranden i Agios Nikolaos och Säker havsutsikt från andra våningen från båda hus!

Agios Nikolaos, Agios Dimitrios, Messinia Mani

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Närheten till de omtyckta, natursköna stränderna Malsova, Voulimeneas, Pantazi gör lokaliseringen attraktiv för många husägare.

Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioscuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Läs mer under länken här.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.