trevliga-lagenheter-stoupa-600-meter-stranden-tavernor

Ljusa och trevliga lägenheter i Stoupa: 600 meter till stranden och tavernor men långt borta från oväsen

Beskrivning

Perfekt kombination: lägenheterna ligger 600 meter till sandstränder och tavernor men långt borta från oväsen och nattliv, välkommen till ”Alexandras Krypin” i Stoupa! ”Vi lever en sekund i taget och sekunden är just nu”- Eyvind Johnson. Dessa ljusa och moderna lägenheter på 47 kvm ligger på andra våningen och gästerna delar på en liten och trevlig trädgård med utemöblerna. Mellan lägenheterna finns en liten intern hall och med detsamma skapas möjlighet för dig med större familj att hyra hela våningen. Du får så klart en separat offert på detta!

Objekt ID: UST1912, ”Alexandras Cozy Corner”, Stoupa

  • en öppen planlösning vardagsrum/kök. I varje vardagsrum finns en bekväm bäddsoffa för två och ett matbord. Från vardagsrummen finns utgång till en terrass som vetter mot havet och byn och som har plats för utemöbler
  • ett stort sovrum med inbyggda garderober och en skön dubbelsäng
  • ett badrum med dusch och toalett

Pris per dag samt betalningsvillkor för korttidsuthyrning

Den kortaste vistelsen är 5 dagar under juli, augusti och september samt 2 dagar resten av året. I priset ingår WiFi, A/C, städning två gånger per vecka (inklusive byte av handdukar och sänglinnen).

  • Maj, juni, september: 50 euro
  • Juli, augusti: 75 euro

Vid bokningen betalar du 30 % i depositionsavgift som är återbetalningsbar om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Inbetalning sker via banköverföring och i din bokningsbekräftelse. Incheckning kl. 16.00, utcheckning klockan 11.00 (eller enligt överenskommelse).

Priser per månad och för 1-3-6 månader uthyrning utanför säsongen

Det finns möjlighet att hyra lägenheterna per månad (som är den kortaste perioden för långtidsuthyrning) och utanför säsongen. Städningen är då enligt överenskommelse och en gång per månad. Notera att i lägenheterna finns inte en tvättmaskin men tvättservice kan erbjudas mot en extra kostnad.

  • Från 1 oktober till sista april: 380 euro per månad inklusive el, vatten och WiFi
  • Längre än en månad: 250 euro per månad. Alla övriga kostnader tillkommer

Nyttig information och länkar:

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 50 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Det finns ett 20-tal tavernor och restauranger längs med strandpromenaden där du kan avnjuta läckra lokala och traditionella grekiska rätter.