uthyrning-aret-runt-nybyggd-lagenhet-vilda-strander-agios-dimitrios-mani

Till uthyrning året runt: en nybyggd lägenhet 700 meter till vilda stränder i Agios Dimitrios, Mani

Beskrivning

Till uthyrning året runt: en nybyggd lägenhet 700 meter till vilda stränder i Agios Dimitrios, Mani. Modern, ljus och trivsam lägenhet i ett mindre komplex med totalt 6 lägenheter. Här kan du stanna längre och ta med dig din fyrbenta vän: massor med promenadstigar runt omkring och trevliga åretruntboende grannar.

“Someday”, you said you’d do it yesterday; Yesterday, you said you’ll do it today. Today, if you push it to tomorrow, it’s likely tomorrow, you’ll shift it to ”Someday”! Do it now!”― Israelmore Ayivor

Fastighet ID: BC1011, Blanka Apartment, Agios Dimitrios, Mani

Kvalitativa möbler och smakfull inredning! Lägenhet (81 kvm) har 2 sovrum med inbyggda garderober. Ett sovrum med en dubbelsäng och det andra sovrummet med 2 enkelsängar. En öppen planlösning köket/vardagsrum, stora bekväma ytor med plats för ett matbord för 6 personer och en myshörna med en soffa. Badrummet med dusch samt en liten hall.

I lägenheten hittar du 3 ombyten av sänglinnen och handdukar. Köket är fullt utrustat  med diskmaskin, stor kyl/frys, induktionshäll, ugn, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost med mera. Lägenheten lämpar sig bäst för fyra personer.

En stenlagd patio skuggas av ett stort solparasoll som skyddar mot den starka solen. Här finns plats för 4 solsängar och ett bord för middagarna utomhus. Grill, utedusch och stor parkering.

Pris per månad, boknings- och betalningsvillkor

I priset ingår WiFi och från juni till sista september är den kortaste vistelsen 1 månad. Från oktober till sista maj är den kortaste vistelsen 3 månader. Vill du stanna kortare perioder, så lämnas offert på begäran.

 • 1 oktober till sista maj: 750 €
 • September: 1200 €
 • 1 juni till sista augusti: 1900 €

Priset inkluderar inte el- och vattenförbrukning: husföreståndare kommer att kontrollera elmätaren med dig vid incheckning och vid utcheckning. Du gör en kontantbetalning direkt till husföreståndaren. Städning en gång i månaden (ca 3 timmar) är obligatorisk och betalas direkt till städpersonalen. Du betalar kontant 50 euro per gång. Vill du ha städning mer ofta så avtalar du det direkt med husföreståndaren.

Vid bokningen och via banköverföring betalar du en månadshyran i förskott och en månadshyra i form av en återbetalningsbar deposition (inga skador: deposition krediteras ditt bankkonto vid avresa). Hela beloppet återbetalas vid avbokning 60 dagar före ankomst. Därefter sker ingen återbetalning. Resterande månadshyror måste betalas via banköverföring den första dagen i månaden. Notera: lägenheten är uthyrd till sista september 2023.

Nyttig information och länkar:

 • Närmaste strand: 700 meter och fler 1,2 km
 • Närmaste tavernor: ca 1,2 km flera i Agios Nikolaos ca 1,5 km
 • Närmaste livsmedelsbutik: Agios Nikolaos ca 1, 5 km
 • Energicertifikat: Delta
 • Wi-Fi: Download 6.94 Mbps, Upload 0.70 Mbps
 • Kalamata flygplats: ca 61 km
 • Aten flygplats: 3,5 timmar med bil
 • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Nedan vinterbilder från närliggande stränder Voulimeneas och Pantazi.

Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioskuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Läs mer under länken här. Cirka 500 meter från byn Agios Dimitrios hittar du även Katafigio, spektakulär strand med horisontella stenplattor och stenar.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.