avskalad-stilren-lagenhet-langtidsuthyrning-700-meter-stranden-havet

Avskalad och stilren lägenhet till långtidsuthyrning endast 700 meter till stranden och havet

Beskrivning

Långtidsuthyrning endast 700 meter till stranden och havet: avskalad och stilren lägenhet i en mindre och modern anläggning. Perfekt för ett par eller en singel som kan jobba remote, snabb internetuppkoppling, trevliga grannar och djurvänliga hyresvärdar: här kommer du att trivas!

“Even the smallest changes in our daily routine can create incredible ripple effects that expand our vision of what is possible.”― Charles F. Glassman

Fastighet ID: EM1022, Betty Apartment, Agios Dimitrios

Minimalistisk modern inredning och bekväma kvalitativa möbler. Lägenheten är på 63 kvm och består av ett sovrum (en dubbelsäng) med utgång till terrassen, ett badrum med dusch och en öppen planlösning kök/vardagsrum med utgång till både terrassen och balkongen. A/C enheter för både värme och kyla samt elektriska element för de mest kalla månader.

I köket hittar du en tvättmaskin, en mindre kyl/frys, induktionshäll, ugn, kaffebryggare, vattenkokare med mera. Avskalat och stilrent med fokus på bekvämlighet och den underbara utsikten över olivlundarna och havet. Lägenheten lämpar sig bäst för en eller två personer men du har en bekväm bäddsoffa i vardagsrummet för dina besökare.

Terrassen vid entrén delas med en granne (ett trevligt och social engelsktalande par) som har en snäll och väluppfostrad grekisk fårhund, Bella. Det är därför viktigt att du är en hundvän! Och så klart ska kan du ha med dig din fyrbenta vän också!

Framför lägenheten finns parkeringsplats och en vacker träpergola med bord, stolar och grill. Från BBQ area har du utsikt över olivlunden (som också hör till lägenheten) och de mäktiga Taygetos toppar.

500 euro per månad + bokningsvillkor

Lägenheten kan hyras på minst 1 och max 9 månader under perioden oktober till sista juni. Du betalar vid bokningen och via banköverföring en månadshyra i förväg samt en månadshyra i en återbetalningsbar skadedeposition (inga skador: skadedeposition sätts på ditt bankkonto på avresedagen). Hela beloppet är återbetalningsbart om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter ingen återbetalning. Resterande månadshyror måste betalas via banköverföring varje första dag i månaden. I priset ingår vattenförbrukning.

I priset ingår inte WiFi (25 € per månad), städning och förbrukning av el. Husföreståndare kommer att kontrollera elmätaren med dig vid incheckning och vid utcheckning. Du gör en kontantbetalning direkt till husföreståndaren. Städning en gång i månaden (ca 2 timmar) är obligatorisk och betalas direkt till städpersonalen. Du betalar kontant 50 euro per gång. Vill du ha städning mer ofta så avtalar du det direkt med husföreståndaren.

Uppdatering: lägenheten är uthyrd från 1 till sista april 2023.

Nyttig information och länkar:

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Nedan vinterbilder från närliggande stränder  Voulimeneas och Pantazi.

Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioskuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Läs mer under länken här. Cirka 500 meter från byn Agios Dimitrios hittar du även Katafigio, spektakulär strand med horisontella stenplattor och stenar.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. Agios Nikolaos stränderna är Pantazi och Voulimeneas.