uthyrning-bekvam-modern-lagenhet-fristaende-villa-agios-dimitrios-mani-messinia

Bekväm, modern lägenhet i fristående villa: ladda med positiv energi i Agios Dimitrios, Mani

Beskrivning

Till uthyrning och på minst tre vintermånader, en bekväm och modern lägenhet i en fristående villa i Agios Dimitrios och Messinia Mani. Stora verandor och balkonger med en fantastisk utsikt över de gröna olivlundarna och kristallblå havet: perfekt ställe för dig som kan kombinera jobbet med semester i soliga Peloponnesos!

”If working remotely is such a great idea, why isn’t everyone doing it? I think it’s because we’ve been bred on the idea that work happens from 9 to 5, in offices and cubicles. It’s no wonder that most who are employed inside that model haven’t considered other options or resist the idea that it could be any different. But it can”- Jason Fried

Fastighet ID: NP1806, villa ”Aneti zoni”, Agios Dimitrios, Messinia Mani

”Aneti zoni” (Άνετη Ζώνη) betyder på grekiska ”bekväm zon” och här kan du verkligen bo bekvämt, med sagolik utsikt och i ett lugnt villaområde. Du kan välja att bo i en lägenhet med ett sovrum (övervåning) eller en med två sovrum (nedervåning). Var vänlig notera att endast en av lägenheterna kommer att hyras ut, så du har huset och trädgården för dig själv.

Övervåning består av ett stort sovrum med rymliga garderober, ett badrum samt med en balkong med havsutsikt. I lägenheten finns även en gästtoalett i hallen. Här hittar du också ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning samt ett välutrustat kök med kyl/frys, elspis, två ugnar och en grill. Från vardagsrummet öppnas franska fönster upp mot två balkonger. I samtliga rum finns A/C för både kyla och värme. Ytterligare energieffektiva radiatorer kommer att tillhandahållas.

Nedervåning består av två sovrum (ett med eget badrum) och ett extra badrum i hallen. Även här finns ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning samt ett välutrustat kök med elektrisk spis, ugn och grill. Franska fönster öppnar upp mot terrasser som sträcker sig längs hela längden av villan. Några av terrasserna är skuggade och en har även en takfläkt. I samtliga rum finns A/C för både kyla och värme. Ytterligare energieffektiva radiatorer kommer att tillhandahållas.

Pris per månad samt boknings- och betalningsvillkor

Du kan boka en av lägenheterna under perioden första november till första maj. I priset ingår WiFi och vatten. Den kortaste vistelsen är 3 månader och den längsta är 5 månader. Vill du stanna kortare perioder, så lämnas offert på begäran. Notera att användning av poolen ingår inte i uthyrningsavtalet.

 • Lägenhet på övervåningen (1 sovrum): 850 €
 • Lägenheten på nedervåningen (2 sovrum): 950 €

Priset inkluderar inte städning och elförbrukning. Husföreståndare kommer att kontrollera elmätaren med dig vid incheckning och vid utcheckning. Du gör en kontantbetalning för elförbrukning direkt till husföreståndaren. Städning en gång i månaden är obligatorisk och betalas direkt till städpersonalen. Du betalar kontant 16 euro per timme. Vill du ha städning mer ofta så avtalar du det direkt med husföreståndaren.

Vid bokningen och via banköverföring betalar du en månadshyra i förskott och en månadshyra i form av en återbetalningsbar deposition (inga skador: deposition krediteras ditt bankkonto vid avresa). Hela beloppet återbetalas vid avbokning 60 dagar före ankomst. Därefter sker ingen återbetalning. Resterande månadshyror måste betalas via banköverföring den första dagen i månaden.

Nyttig information och länkar:

 • Husstorlek: Lägenhet på övervåningen är cirka 89 kvm och lägenheten på nedervåningen är cirka 100 kvm
 • Närmaste strand: 800 meter och fler 1-2 km
 • Närmaste taverna: ca 1 km
 • Närmaste livsmedelsbutik: Agios Nikolaos ca 2, 5 km
 • Energicertifikat: B
 • Wi-Fi:Download 29.83 Mbps, Upload 29.65 Mbps
 • Parkering: vid huset, 2 bilar
 • Kalamata flygplats: ca 61 km
 • Aten flygplats: 316 km
 • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Nedan vinterbilder från de närliggande stränderna Voulimeneas och Pantazi.

Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioskuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född. Cirka 500 meter från byn Agios Dimitrios hittar du även Katafigio, spektakulär strand med horisontella stenplattor och stenar.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.