valskott-bekvam-ljus-modern-villa-havsutsikt-poolomrade-Agios-Dimitrios EKJ1949

Välskött, ljus,modern villa med oemotståndlig havsutsikt och stort poolområde i Agios Dimitrios

Beskrivning

Till salu en välskött, bekväm, ljus och modern villa med oemotståndlig havsutsikt, ett stort poolområde och endast 800 meter till omtyckta stränder i Agios Dimitrios. Villan består av två separata lägenheter, har stora verandor och balkonger med en fantastisk utsikt över de gröna olivlundarna och kristallblå havet från varje våning. Perfekt lösning för dig som har en stor familj eller vill satsa på uthyrningsmarknaden. Här kommer att skapas många underbara minnen!

“In truth a family is what you make it. It is made strong, not by number of heads counted at the dinner table, but by the rituals you help family members create, by the memories you share, by the commitment of time, caring, and love you show to one another, and by the hopes for the future you have as individuals and as a unit.” – Marge Kennedy

Fastighets ID: EKJ1949, Kotroni, Agios Dimitrios, Mani

Villan ligger mellan Kotroni och Agios Dimitrios vid en lättillgänglig väg, och i ett populärt område med många internationella grannar. Tomten är stor men lätt att hantera då endast 864 meter är omgärdad och kräver din uppmärksamhet.

Huset är 267 m2 (inklusive källarvåning) och har sammanlagt 2 kök, 3 sovrum, 3 badrum och en toalett.  Varje våning är på 89 m2 och har separata ingångar.

Övervåning består av ett stort master sovrum med rymlig ”walk-in-closet”, ett badrum med dusch samt med en balkong med havsutsikt. I lägenheten finns även en gästtoalett i hallen. Här hittar du också ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning samt ett välutrustat kök med kyl/frys, elspis, två ugnar och en grill. Från vardagsrummet öppnas franska fönster upp mot två balkonger. I samtliga rum finns A/C för både kyla och värme.

Nedervåning består av två sovrum (ett master med eget badrum) och ett extra badrum i hallen. Även här finns ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning samt ett välutrustat kök med elektrisk spis, ugn och grill. Franska fönster öppnar upp mot terrasser som sträcker sig längs villans hela längd. Några av terrasserna är skuggade och en har även en takfläkt. I samtliga rum finns A/C för både kyla och värme.

Huset är välisolerat och alla fönster och dörrar är av utmärkt kvalité, tvåvägsöppningsbara, dubbelglasade och med myggnät. Alla tre sovrummen har dubbla a/c och värmeenheter samt fläktar. Det finns även en stor dubbel a/c-värmare i varje vardagsrum/kök. På nedervåningen finns också en fläkt ute under den skyddade matplatsen.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris 570000 €. Säljes delvis möblerad
 • Byggår: 2019
 • Senaste renovering: förbättringar av vattensystemet, montering av nya ventiler. Allt är i utmärkt skick!
 • Energicertifikat: B
 • Husstorlek: Tre sovrum, tre badrum, två kök/vardagsrum. Huset är på totalt 267 m2. Boytan är på 178 m2 och källaren (med en separat ingång) är 89 m2
 • Annat: i källarvåningen finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare,  fyra 1000 liters vattentankar samt två stora förvaringsutrymmen
 • Tomt: 1163 m2 med en omgärdad yta på 864 m2
 • Pool: 7.4 meter x 3.4 meter (25.16 m2)
 • Parkering: vid huset, 2 bilar
 • Wi-Fi: Download 29.83 Mbps, Upload 29.65 Mbps. Notera att fastigheten har även trådlösa routrar överallt, inklusive en router utanför. Det simkortsbaserade systemet från grekiska Cosmote levererar en stabil och snabb internetuppkoppling!
 • Närmaste strand: 800 meter och fler 1-2 km
 • Närmaste taverna: ca 1 km
 • Närmaste livsmedelsbutik: Agios Nikolaos ca 2, 5 km
 • Kalamata flygplats: ca 61 km
 • Aten flygplats: 316 km
 • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Agios Dimitrios/Agios Nikolaos, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger dessa vackra och oförstörda små fiskebyarna. Perfekt plats för dig som vill lämna stressiga vardagen bakom dig och här är varma, härliga somrar och milda vintrar. Nedan vinterbilder från de närliggande stränderna Voulimeneas och Pantazi.

Agios Dimitrios är en liten by med en liten pittoresk hamn. I antiken var det känt som ”Pefnos” och tillhörde kung Tyndareus. Pausanias berättar om en bronsstaty på en sten i havet, (Dioskuri) som inte bara representerade kungens söner Castor och Pollux men även platsen där Sköna Helena var född.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden.