Husigrekland kundreferens

26 september, 2022

Ett proffsigt och varmt bemötandet

Jag hittade Husigrekland.se av en slump när jag satt och dröm-googlade för några år sedan och började följa dem på Instagram. Mani var för mig ett nytt område men jag blev förälskad utan att ha varit där. Min ekonomi tillät inte att köpa något hus vi den tiden i livet, men jag hade råd att drömma. Så både hemsidan och Instagram blev välbesökta.

2021 bestämde jag mig för att hyra ett hus och jobba på distans under en månad i Mani för att fånga en skärva av min dröm. Återigen möter jag Elwira och Elias av en slump, fast IRL, och över en fika hjälpte de mig att förstå mer vad min dröm faktiskt bestod av och att den faktiskt var genomförbar. Därefter hjälpte de mig att förverkliga den – det hade troligen inte blivit av utan deras proffsiga och varma omhändertagande. Det gäller allt från förslag på tomter till det juridiska. Alla kontakter de har gjorde det smidigt och tryggt. Att de pratar svenska och själva lever i området är också en stor trygghet.

Jag kan varmt rekommendera dessa Drömförverkligare och det är med en enorm glädje jag snart kommer återvända till Grekland för att påbörja bygget av mitt lilla hus. Och ser fram emot att få bjuda dem på en Ouzo på min veranda!

Referenser

Instagram