Customer Reference Housefinders Peloponnese

22 april, 2020

Jag kände mig trygg under hela köpprocessen!

Jag kontaktade Husigrekland.se och Elwira i början av november 2019. Jag hittade på webbsidan en lägenhet i Kalamata som matchade mina önskemål och via Facebook ställde frågor angående hur budgivningen och köpprocessen i Grekland ser ut.

Lägenheten uppfyllde mina krav, efter några mejl och telefonsamtal lämnade jag bud på lägenheten utan att flyga till Kalamata, då Covid-relaterade reserestriktionerna började träda i kraft. Elwira var snabb och professionell i sitt sätt att ge mig svar på alla mina frågor och jag kände mig trygg under hela processen. Depositionsavtalet skrevs under av mig, säljaren och hennes företag innan slutet av 2019. Köpet genomfördes 2020, något senare än jag hade planerat men Covid ändrade tidsplaner för många, eller hur?

För mig personligen var det mest viktiga att Elwira och advokaten som hon valde för mig, var pålitliga, tydliga och pedagogiska. Bra jobbat Elwira och Elias och mycket tack för er hjälp: jag är nöjd med investeringen och ser fram emot härliga dagar och kvällar i Kalamata!

Referenser

Instagram