referenser housefinders peloponnese

17 september, 2023

Vi fick fullständig och sann information om de presenterade fastigheterna

Vi letade efter en tomt i Peloponnesos och när vi sökte på Internet hittade vi hemsidan för Housefinders kontor. Vi var lite skeptiska efter att ha haft dålig erfarenhet av andra kontor i Grekland (inget svar, lång väntetid på svar). Här var det annorlunda första kontakten, snabbt svar, många frågor om våra referenser, första erbjudanden, första mötet i Grekland – professionellt förhållningssätt, allt planerat – varje möte, varje presentation av tomterna var förberedda.

Vi fick fullständig och sann information om de presenterade fastigheterna, vilket är mycket viktigt. Kontoret samarbetar med jurister och var med oss under hela köpprocessen som gick smidigt och utan några överraskningar.

Deras arbete är inte begränsat bara till försäljning av fastigheter, utan vi behandlades som potentiella nya grannar som vi en dag kommer att leva tillsammans med i denna vackra del av Grekland. Elwira och Elias har fortfarande kontakt med oss – vi blev ägare till en vacker tomt (tack vare detta samarbete) och vi förbereder oss för att bygga ett hus och de är med oss hela tiden. Vi kan alltid ringa eller skriva och vi får alltid ett heltäckande svar och hjälp – det som är väldigt viktigt för oss.

Referenser

Instagram