HouseFinders Peloponnese saljprocessen Davidsson

17 mars, 2022

Vi har känt hela vägen att vi har haft ert stöd och tålamod

HouseFinders Peloponnese är något att hålla i handen när man ska slåss mot den grekiska byråkratin. För både kundkontakt och service vill vi ge er högsta betyg! Det underlättade väldigt att ni pratar svenska och kunde hjälpa oss med att förklara processen för oss när det engelska språket inte alltid räcker till, inte heller alltid även för våra grekiska kontakter 🙂 ).

Vi fick bra information om säljprocessen innan vi kom till Grekland och även under själva processen, som för oss blev lite frustrerande pga situationen kring vårt hus och dess något krångliga ägandestruktur, som ingen riktigt kände till. Vi tror att vi alla har lärt oss en hel del om HUR krångligt det kan vara, men att vi ändå hela vägen känt att vi haft ert stöd och tålamod, när inte vårt eget riktigt räckte till.

Beskrivning på fastigheten/objektet tycker vi stämde bra överens med verkligheten, men vi saknade en detaljerad ritning med mått osv. Detta har vi förstått inte finns att tillgå innan köpet är klart, men det skulle vara en klar förbättring då man kanske vill planera lite mer i detalj.

Vi ser mycket fram emot att få komma på plats och påbörja husÄGARprocessen och hoppas att ni vill hälsa på oss där, inte bara en utan flera gånger 🙂

Referenser

Instagram