150-olivtrad-tomt-medelhavet-bygg-dromhus-peloponnesos

150 olivträd på en tomt med fantastisk utsikt över Medelhavet: bygg ditt drömhus på Peloponnesos

Beskrivning

Till salu en tomt med fantastisk utsikt över Medelhavet och 150 olivträd: bygg ditt drömhus på Peloponnesos med Housefinders Peloponnese! Vi har erfarna byggare och konstruktörer som kan ta på sig byggprojekt. Och var inte orolig om olivskörden: vi kan hjälpa dig att hitta hjälp med olivplockning och olivoljeproduktion också. “Sometimes the one thing you need for growth is the one thing you are afraid to do.”― Shannon L. Alder

Objekt ID: EKJ1867, Riglia, Mani

En stor tomt med 150 producerande olivträden. Här kan du bygga hus/husen upp till 400 kvm. Kanske början på en uthyrningsverksamhet? Tomten ligger i närheten till solceller som dock inte tar över hela utsikten. Tomten är lättillgänglig via en asfalterad väg och eftersom det ingår 700 skogsmark i de 6800 kvm så har du möjlighet att behålla din avskildhet och integritet.

Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering, ritningar, snickerier och trädgårdsanläggningen. Vill du satsa på att bygga 2 eller 3 mindre hus så kan du kolla på WYSYWIG MANI. Nedan exempel på andra hus från samma byggföretag.

Övriga fakta du borde veta om

Riglia, Agios Nikolaos, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den vackra och oförstörda fiskebyn Agios Nikolaos.

Agios Nikolaos har en hel del tavernor och caféer som är öppna året runt och samtliga ligger kring hamnen. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste stränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.