Boka par- eller familjesemester i Kardamyli, Peloponnesos: charmiga hus med avskilt läge men nära till allt

Beskrivning

Semester i Peloponnesos? Boka par- eller familjesemester i Kardamyli: charmiga hus med avskilt läge men nära till allt! Husen ligger i en vacker olivlund och erbjuder spektakulära solnedgångar över den historiska byn Kardamyli. ”Amonis hemliga trädgård” är ett mindre komplex av tre nybyggda stenhusen och två av de är till uthyrning på kort- och långtid. Smakfullt inredning, bekväma sängar, stora ljusa rum och trevliga verandor med utsikt på Den Stora Blå. Den välskötta trädgården erbjuder många ställen för lugn och vila och den smarta placeringen av husen skapar en lugnt och ostörd miljö för samtliga gäster.

Husets värdinna jobbar också med större och mindre arrangemang av fest och bröllop och kan skapa en perfekt festdukning i trädgården med lokala specialiteter. Med förutsättningen att ni bokar hela anläggningen för er själva så klart! Och vi kan hjälpa till att boka flera övernattningsställen i närheten om det behövs.

Objekt ID: UKA1909,”Amonis garden”, Kardamyli

Båda husen har tillgång till den underbara trädgården och är utrustade med det mest nödvändiga i köket. I husen finns A/C (för värme och kyla) samt takfläktar. Husen har en fungerande WiFi och städas en gång i veckan (inklusive byte av handdukar och sänglinnen).

  • Större huset (2+2), 67 kvm

I detta tvåvåningshus finns plats för 4 personer. På nedre våningen finns en öppen planlösning (studio) med köket, vardagsrum- och sovrumsyta, samt ett badrum. Här hittar du också utgång till nedre altanen med plats för bord, stolar och solsängar. På övervåningen finns ett sovrum och ett badrum samt ett utgång till övre verandan med plats för bord och stolar.

  • Mindre huset (2+1), 47 kvm

Bungalow med plats för 3 personer. Öppen planlösning med kök/vardagsrum och en bäddsoffa. Ett badrum och generöst sovrum med dubbelsäng. Huset har en stor och fin veranda runt om med plats för bord, stolar och solsängar.

Pris per natt och betalningsvillkor för korttidsuthyrning

  •  Maj- Juni: större huset 88 €, mindre huset 75 €
  • Juli- Augusti: större huset 105 €, mindre huset 85 €
  • September- Oktober: större huset 88 € mindre huset 75 €

Vid bokningen betalar du 25 % i depositionsavgift via banköverföring som är återbetalningsbart om avbokning sker 60 dagar innan ankomst. Därefter återbetalas inte depositionen. Resterande belopp betalas kontant vid ankomsten eller via banköverföring innan ankomsten. Incheckning kl. 12.00, utcheckning klockan 11.30.

Långtidsuthyrning: Hyr huset 1, 3 eller 6 månader

Från första oktober till första april kan du hyra huset per månad. Priset offereras på begäran. Notera: I priset kommer ingå WiFi men inte städning (vi kan hjälpa dig hitta städhjälp), vatten eller elförbrukning. Du kommer betala en månadshyra i förväg och därefter månad per månad.

Nyttig information och länkar:

Kardamyli, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Kardamyli ligger 15 meter över havet och är en av södra Medelhavets bäst bevarade hemligheter. Vissa kallar Kardamyli för en “New Côte d’Azur” och här har du chansen att träffa berömda konstnärer och njuta av många kvällar med jazzmusik. Kristallklart blått vatten, majestätiska cypresser, vilda olivlundar och avlägsna snötäckta berg. Byns läge nära Taygetos bergsmassiv gör platsen idealisk som utgångspunkt för vandringar och cykelutflykter och Kardamyli besöks året om av både vandrare och badsugna turister.

En exklusiv, liten, oförstörd by som stoltserar med storslagna villor, förtrollande stenmaisonetter, frodiga trädgårdar, en pittoresk hamn och fantastiska stränder där du kan träffa en och annan känd skådespelare, filosof, forskare eller författare. Enligt Homeros var staden Kardamyli en av de sju städer som utlovades av Agamemnon till Achilles för att han skulle återuppta kampen under Trojanska kriget. Och oavsett om du tror eller inte tror på de mytologiska hjältarna så kommer du att njuta av den charmiga bergsbyn med en liten hamn, stränder, restauranger, bergsstigar och historiska ruiner.