Familjehus-investering-Grekland

Familjehus och investering, Peloponnesos, Grekland: byggtomt i Lefktron

Beskrivning

Familjehus eller investering: byggtomt i Lefktron, Stoupa, Peloponnesos, har det bästa tänkbara läget! Nära till stranden, tavernor, bageri och supermarket: kombinera familjesemester med uthyrningsmöjligheter. “Someday”, you said you’d do it yesterday; Yesterday, you said you’ll do it today. Today, if you push it to tomorrow, it’s likely tomorrow, you’ll shift it to ”Someday”! Do it now!”― Israelmore Ayivorx

Objekt ID: EKJ1801, Lefktron, Stoupa, Mani

Ett sällsynt tillfälle att investera i en tomt i ett omtyckt och lugnt område med många internationella grannar. Havsutsikt, promenadavstånd till sandiga stränder och tavernor i Stoupa och med möjlighet att bygga hus upp till 200 kvm! Troligtvis en av de sista tomterna i detta området. Gott om plats för att planera in pool med BBQ area och parkering för 1 eller 2 bilar. Lättillgänglig från en mindre trafikerad lokal väg och med el och vatten i närheten: här kommer du inte betala onödiga kostnader för att förberedda tomten för byggprojekt.

Högt belägen i kvarteret har denna kuperade tomt en fantastisk vy över havet och byn. Eftersom tomten ligger ca 2 meter ovanför den asfalterade vägen till villaområdet kan man lugnt bygga en bungalow här utan att äventyra utsikten. Eller varför inte satsa på ”WYSYWIG MANI”, ett nyckelfärdigt hus till fast pris som byggs på 12 månader.

Vår partner, från det lokala byggföretaget som har en enorm erfarenhet, hjälper dig med husbyggnation, husplanering, ritningar och snickerier. Ta en titt på exempelbilderna nedan där husen byggs i balans med platsen och naturen.

Övriga fakta du borde veta om

Stoupa, Messinia Mani, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). Peloponnesos är en plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

På den södra kusten av Peloponnesos i Grekland och ca 60 minuters bilresa från närmaste flygplats i Kalamata (eller ca 3,5 timmars bilresa från Atens internationella flygplats) ligger den oförstörda byn Stoupa med varma, härliga somrar och milda vintrar. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. Stoupa ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.