hyr-peloponnesos-modern-villa-pool-design-panoramautsikt-kalamata

Hyr en modern villa med pool, kontemporär design och panoramautsikt över Kalamata och Messiniabukten

Beskrivning

Semester i Peloponnesos och nära ett livligt Kalamata? Hyr en modern villa med pool, kontemporär design och panoramautsikt över Messiniabuktens blåa och turkosa vatten. Bekväma stora ytor inomhus, generös pool (10×8) med saltvatten och en BBQ area i en grönskande olivlund. En semestervilla där det finns plats för alla i sällskapet: 5 sovrum med plats för 10 personer. Notera att det är helt ok att ta med sig din fyrbenta vän också! Många kvällar med lyckliga familjestunder utlovas!

“At the end of your life, you will never regret not having passed one more test, not winning one more verdict, or not closing one more deal. You will regret time not spent with a husband, a friend, a child, a parent.” -Barbara Bush

Objekt ID: AS2018, ”Avia gem”, Archontiko, Avia

Villan ligger på en stor (3174 kvm) tomt och erbjuder både en total avskildhet och en närhet till stranden, tavernor och staden Kalamata. Vyn över Kalamata, Medelhavet och Taygetos bergstoppar är verkligen unik och kan, tack vore den smarta designen, beskådas från husets samtliga rum.

I villan hittar du:

 • Bottenplan: 6 personer
  En tvåvåningslägenhet som består av: kök/vardagsrum (42 kvm), 3 sovrum (21 kvm+20 kvm+18 kvm) med egna badrum och balkonger
 • Övre plan: 4 personer
  En lägenhet som består av: kök/vardagsrum (28 kvm) med utgång till en stor altan (13 kvm), 2 sovrum (9 kvm vardera) med egna balkonger och ett badrum

I båda lägenheter finns utemöbler till balkonger och verandor, A/C, tvättmaskiner, diskmaskiner och köksutrustning av högsta kvalitet.

Priser i euro

Den kortaste vistelsen är 5 nätter och du kan även boka hela villan. I priset ingår WiFi, A/C, städning en gång i veckan (inklusive byte av handdukar och sänglinnen) samt användning av poolen som också städas 1 gång i veckan.

Hela huset

 • Lågsäsong: 3000 per vecka, 428 per natt
 • Högsäsong (1 juni till 31 oktober) : 4000 per vecka, 571 per natt.

Övre plan

 • Lågsäsong: 1155 per vecka, 165 per natt
 • Högsäsong (1 juni till 31 oktober) : 1260 per vecka, 180 per natt.

Bottenplan

 • Lågsäsong: 2000 per vecka, 285 per natt
 • Högsäsong (1 juni till 31 oktober) : 3000 per vecka, 430 per natt.

Betalningsvillkor: samtliga inbetalning sker via banköverföring

 • Vid bokningen betalar du 10 % ej återbetalningsbar deposition men som är flyttbar till ett annat datum. Depositionen kommer att återbetalas i sin helhet om besöket måste ställas in på grund av inställt flyg eller oförmåga att resa. En bekräftelse på inställd flygning eller ett läkarintyg kommer att krävas
 • 6 veckor före din ankomst betalar du resterande 90% och en skådedeposition på 200 €. Vid utcheckning erhåller du tillbaka din skådedeposition efter att House Manager bekräftar att allt är ok

Full återbetalning för avbokningar, minus deposition kommer att betalas upp till 30 dagar före din ankomst. Efter det inga återbetalningar kommer att ges.

Nyttig information och länkar:

 • Närmaste strand: ca 800 meter
 • Närmaste tavernor och livsmedelsbutik: ca 1,2 km
 • Kalamata flygplats: ca 21 km
 • Energicertifikat: uppdateras inom kort
 • Poolstorlek: 10 x 8 meter
 • För mer tips om området se våra bloggar: Husigrekland.seHouseinpeloponnese.comDomwgrecji.pl
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!

Messinia Avia, Peloponnesos, Grekland

Peloponnesos: det klassiska Grekland (det var visserligen ingen ö utan en halvö tills Korintkanalen var färdigbyggd 1893). En plats med fenomenal och skiftande skönhet med höga snöklädda berg, fruktträdgårdar och floddalar samt fina stränder. Denna halvö är full av historia och platserna ligger nära varandra. Det var här som en stor del av antikens historia började och i Iliaden nämns mer än 20 platser från Peloponnesos.

Bara 10 minuters körväg och ca 15 km sydost om Kalamata ligger Avia Messinia med sin karga, vackra natur med fantastisk panoramautsikt över Messiniabuktens blåa och turkosa kristallklara vatten. Namnet kommer från den mytologiska kungen av Messenien Kresphontis, som namngav området efter Herkules dotter Avia. I området finns de små samhällena Avia, Akrogiali och Megali Mantineia och utsikten från Taygetosmassivets västra fot del ger en fantastisk utsikt över bukten och Kalamata.

Då området är kuperat och stränderna ligger nära bergen hittar du är inte här några klassiska sandstränder som i andra områden. Här är det klart stenigare stränder och vikar som föredras av grekerna själva. Hela kuststräckan ända ner till Mani är mycket seglingsvänlig och det går även snabbt att segla över till västra sidan av Messiniabukten eller runt mot sydöstra delarna av Peloponnesos.