Paradisisk semester med sol och natur? Hyr villa Elia i Koroni

Beskrivning

Längtar du efter en paradisisk semester med sol och natur i Grekland? Hyr villa Elia i Koroni, här har du nära till den sagolika Zagabeach och den omtalade fiskebyn Koroni. Njut med familjen eller i goda vänners sällskap av fantastiska soluppgångar från din egen balkong, svalka dig i poolen med saltvatten, promenera till sandstranden på förmiddagen eller ta en meze i Koroni. Har du med dig lite jobb? Inga problem: bra WiFi-uppkoppling även i poolområdet! På kvällen kan du slappna av och samtala med andra gäster kring poolbaren, där det serveras drinkar och snacks eller låna en bok från det gemensamma biblioteket som finns i poolområdet.

Villa Elia, som rymmer upp till 6 personer, är granne med två närliggande hus: Krinos och Helios. Samtliga hus har tillgång till pool med saltvatten, jacuzzi, snackbar (här kan du även beställa smakfull frukost om du vill), bibliotek med böcker och filmer samt stora terrasser med bekväma solstolar och poolleksaker. Frukosten kostar 7 euro per person och är gratis för barn under 10 år.

Objekt ID: UKO1806, Elia, Koroni, Messinia County

Tvåvåningsvilla Elia rymmer upp till 5 personer. På första våningen finns två generösa dubbelrum, badrum och terrass. På bottenvåning hittar du (allt i öppen planlösning):

  • ett fullt utrustat kök
  • en matsal
  • ett vardagsrum med bäddsoffa och öppen spis
  • ett badrum

Pris per natt och betalningsvillkor

Det kortaste vistelse är 3 övernattningar och vid bokning betalas en depositionsavgift på 30% av totalpriset. Betalning sker via banköverföring. Resterande belopp betalas vid ankomst eller via banköverföring innan ankomst.

  • Januari – April 130 euro
  • Maj – Juni 150 euro
  • Juli – Augusti 220 euro
  • September – Oktober 150 euro
  • November 130 euro

Depositionsavgiften är återbetalningsbar vid avbokning senast 60 dagar innan ankomst.  I priset ingår städning, byte av linnen och handdukar varje tredje dag. Incheckning 14.00, utcheckning 12.00.

Nyttig information och länkar:

Koroni, Messinia County, Peloponnesos, Grekland

Messinia County består av flertal olika kommuner med små genuina grekiska samhällen, alla väster om Kalamata. Området är omskrivet i Iliaden och en del av platserna är bebodda än idag, som tex Pylos.  Koroni ligger långt ner på västra sidan av Peloponnesos utmed havet. Här finns mysiga tavernor, kaféer, söndagsmarknader med lokala frukter och grönsaker samt den välbesökta vackra sandstranden som Zaga beach (Zagastranden) där mirakulöst nog havssköldpaddor fortfarande lägger sina ägg här. Stranden i Koroni är ca 3 km lång. Missa inte att planera in ett besök på en medeltida venetiansk borg som ligger över stranden.  Vill du läsa mer om landsdelens historia? Gå vidare till vår systersida: Guide till Peloponnesos eller läs mer om områden vi jobbar på..