sommarhus-agios-nikolaos-pantazi

Ett trevligt sommarhus i närheten till Pantazi stranden och Agios Nikolaos. Chilla och relaxa!

Beskrivning

Till salu ett trevligt sommarhus för dig som bara vill chilla och relaxa! Trädgården är lätt att ta hand om och huset ligger mellan två byar med många badstränder, tavernor och butiker. Nedan off season bilderna från den närmaste stranden Pantazi i Agios Nikolaos.

Fastighet ID: EKJ1928, Neochori, Agios Nikolaos, Stoupa, Mani

Huset är beläget på en kulle och har en underbar havsutsikt. Ett litet internationell samhälle runt omkring dig ger dig trygghet i att lämna ditt hus obevakat när du är tillbaka i ditt hemland. Huset är förberett för centralvärme och har A/C enheter i varje sovrum samt i vardagsrummet.

Trädgården är lättskött och här du hittar en uteplats, några fruktträd och kryddbuskar: skön svalka och fin utsikt. Du har nära till stränder och behöver inte bry dig om att bygga en pool men det finns plats för spabad/jacuzzi om du så önskar.

Övervåning 70 kvm (boyta 54 kvm). Våningen nås via en extern trappa och här hittar du en veranda med havsutsikt samt plats för bord och stolar. Öppen planlösning och högt till tak: vackert och inbjudande kök och vardagsrum. I köket finns både tvättmaskin och diskmaskin och hela våningen kan värmas med en öppen spis som finns i vardagsrummet.

Bottenvåning 93 kvm (boyta 74 kvm). Våningen nås via en intern marmortrappa och består av en liten hall, ett badrum med duschkabin, ett mindre sovrum med ett litet ljusinsläpp, ett sovrum med eget badrum och med utgång till en balkong/trädgård samt ett sovrum med en klädkammare och också med utgång till balkongen/trädgården.

Övriga fakta du borde veta om

 • Pris: 280000 €. Huset säljs utan möbler men självklart med all köks- och badrumsutrustning
 • Byggår: 2006
 • Renovering: husets innerväggar målas om regelbundet och 2022 utrustades köket med nya  vitvaror
 • Energicertifikat: uppdateras inom kort
 • Hus: Total yta 163 kvm (boyta 129 kvm). Tre sovrum, två badrum, ett kök, ett vardagsrum, ett förråd/klädkammare
 • Annat: Ett förråd i trädgården där det också finns en elektrisk varmvatten-beredare
 • Parkeringsplats: 2 bilar
 • Tomt: 398 kvm. I trädgården finns olivträd med ätbara oliver, en citronträd, en grapefruktträd, en apelsinträd
 • Närmaste stränder: Stoupa (sandstrand) ca 6 km och Agios Nikolaos (stenstrand) ca 4 km
 • Närmaste taverna och livsmedelsbutik: ca 3 km
 • Flygplats Kalamata: ca 57 km
 • Observera: kartan anger inte exakt läge utan visar endast område!
 • Nyttiga länkar: FAQ köpareBloggtips köpareBo eller flytta till Grekland

Neochori, Agios Nikolaos, Stoupa, Mani, Messinia, Peloponnesos

Huset ligger mellan de populära byarna: Agios Nikolaos och Stoupa. Båda ligger i ett fascinerande område som kallas Mani. Detta är den enda delen av Grekland som aldrig erövrats av inkräktare. Befolkningen, Maniots, byggde tornhus (sk Mani-torn) där de tog skydd under de otaliga lokala fejderna som utkämpades här. Några av dessa Mani-torn har restaurerats och kan fortfarande ses i området.

Stoupa. Med två härliga sandiga gyllene stränder (liksom flera mindre stränder) har denna en gång sömniga by blivit mer och mer populär som turistmål men har ändå kvar det genuina Grekland. På strandpromenaden hittar du många tavernor och butiker och under högsäsongen trampbåtar till uthyrning. I byn finns en grundskola, 3 supermarket, apoteket och läkare. Det är aldrig folktomt vid stranden!

Agios Nikolaos. Även denna by har en hel del tavernor och caféer som ligger kring hamnen. Del av de är öppna året runt. I byn hittar du också: sjukstuga, apotek, bankomat, två supermarket, konditori, slaktare, cykeluthyrning och bensinstation. Allt du behöver för stunden. De närmaste sandstränderna är Voulimeneas och Pantazi men det finns fler platser för de som älskar att simma, snorkla eller sola.